Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Spoj u troje: Goran strastveno poljubio samo jednu kandidatkinju

Foto: RTL
1/9
11.12.2018.
u 12:58

Dok je Goran na spoju s Hanom i Gabrijelom, kandidatkinje u vili nagađaju što znači Goranova poruka u kojoj je napisao da kralj ima samo jednu kraljicu.

U današnjoj epizodi Goran će na spoj utroje pozvati Hanu i Gabrijelu kako bi ih međusobno suočio i provjerio zašto su u lošem odnosu.

Iako djevojke neće biti  oduševljene tom njegovom idejom, prihvatit će poziv, a na kraju večere past će strastveni poljubac između Gorana i Hane, piše RTL.

Za vrijeme spoja, kandidatkinje u vili nagađat će što je značila Goranova poruka u kojoj stoji da "Kralj ima samo jednu kraljicu" te će početi rasti sumnja da će show napustiti jedna djevojka.

Nakon toga uslijedit će peta ceremonija ruža u kojoj će se, unatoč nedavnom poljupcu, Hana najviše pribojavati ispadanja.

Koja djevojka bit će Goranova kraljica, a koja će napustiti show – ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u!

Pogledajte video u kojem Sanja Žuljević objašnjava koja vježba spašava kralježnicu

Komentara 2

BS
@bserver
16:40 11.12.2018.

kako legalno i legitimno ponižavati (i zlostavljati) žene? (i štovano gledateljstvo haha)! Više zna RTL!

GV
golub Vaso
16:14 11.12.2018.

bravo VL, brainwashing 0-24 u kooperaciji s šljamom od RTL a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije