Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Goran će u Haninom zagrljaju dočekati 2019., a otkrio je što kod nje najviše voli

Gospodin Savršeni
Foto: RTL
1/7
31.12.2018.
u 09:00

Zaželio bih zdravlje te da uspijemo naći zajedničku sreću i uspjeh na poslovnom planu, Goranova je želja za 2019.

Nakon što je Božić proveo s obitelji u Berlinu, Goran Jurenec, poznatiji kao Gospodin Savršeni iz istoimenog RTL-ova showa, stigao je u Zagreb.

Bivši košarkaš, a sada model jedva je čekao vratiti se u našu metropolu, točnije u zagrljaj svoje drage Hani Rodić s kojom je romansu počeo nakon završetka showa. Goran je stigao u Zagreb da bi 2019. godinu dočekao u zagrljaju svoje djevojke. Za RTL je otkrio i svoje planove i želje za 2019. godinu.

– Zaželio bih zdravlje te da uspijemo naći zajedničku sreću i uspjeh na poslovnom planu – kaže 39-godišnji maneken.

Njihova veza trenutačno funkcionira na daljinu, ali oboje se nadaju da će uskoro pronaći način da žive zajedno, a za sada Goran između poslovnih angažmana svako malo doputuje u Zagreb.

U showu je kao svoju idealnu partnericu odabrao Ivu, ali predomislio se i poslije dao šansu Hani, a evo što ga je privuklo kod nje.

– Kod Hane mi se najviše sviđa ta njezina nježna, slatka strana koju nisam primijetio na prvu. Ona ima dobar smisao za humor i tu se jako dobro slažemo, a najviše me privukla svojim atraktivnim izgledom i time što vodi brigu o sebi – izjavio je Goran Jurenec.

Hana i Goran prošli tjedan družili su se i s obožavateljima i uživali u romantičnom adventskom izdanju Zagreba. Par najavljuje i brojne zajedničke planove, a jedan od njih je i zajednički YouTube kanal koji će uskoro pokrenuti.

Pogledajte video u kojem Sanja Žuljević objašnjava koja vježba spašava kralježnicu

Komentara 5

OB
ObrenM
11:17 31.12.2018.

Ovo ce mi popraviti blagdansko raspolozenje.

ZI
zico
13:07 31.12.2018.

najviše mu se sviđa kod nje to kaj čuva njegovu tajnu da je gay

Avatar Snijeg
Snijeg
09:52 31.12.2018.

sve mi se cini malo "fake"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije