Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANTIČNI PAR

Goran Belošević o najvažnijem danu u životu: 'Eciji uvijek priredim neko izenađenje, a naše vjenčanje bit će posebno'

Goran i Ecija
Foto: Mislav Žabarović
1/9
17.05.2022.
u 07:00

Grupa Pravila igre nastupit će na Večernjakovoj biciklijadi 11. lipnja u Samoboru, a njihov bubnjar Goran Belošević jedva čeka da ponovno sjedne na bicikl i uživa u društvu

Grupa Pravila igre će uz Detour i Vannu sudjelovati u zabavnom programu 40. Večernjakove biciklijade u Samoboru. Za dečke iz grupe to će biti povratak na našu manifestaciju, budući da su prije četiri godine u biciklijadi sudjelovali s tisućama Zagrepčana.

– Super je bilo tada, sjećam se da smo se prvo ispred NSB-a razgibavali s Renatom Sopek, a onda smo vozili. Mi smo svi sportski tipovi, od početka promoviramo zdrav život i rekreaciju, tako da podržavamo ovu akciju i pozivamo sve na nju – kazao nam je Goran Belošević (37) iz Pravila igre i dodao kako često vozi bicikl, a pogotovo ljeti kada je u Rogoznici.

– Rogoznica je specifično mjesto pa na moru puno koristim bicikl. Moram priznati da sam ga počeo koristiti više i po Zagrebu, baš sam prije neki dan vozio po Maksimiru – kaže Goran koji se prije glazbe profesionalno bavio tenisom, a u posljednje vrijeme trenira boks.

Foto: Arena Hospitality Group

– Kad ne treniram, fizički se osjećam loše – priznao nam je Goran. Grupa Pravila igre posljednjih mjeseci imala je dosta posla, što su jedva dočekali nakon pandemije koronavirusa.

– Zadnja dva mjeseca počeli smo snimati nekoliko pjesama i sad smo u nezahvalnoj situaciji jer su nam sve dobre i ne znamo s kojom bismo prvo izašli. Plan je da do ljeta izdamo novi singl – kaže Belošević i dodaje da ih tijekom lipnja i srpnja očekuje nekoliko koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a sve informacije i najave mogu se naći na njihovim društvenim mrežama.

Goran će se u rujnu na Korčuli vjenčati sa zaručnicom Ecijom Ivušić. Premda se u medijima pojavila informacija kako su vjenčanje odgodili zbog epidemije, Goran nam je kazao kako to nije istina te da sve ide po planu.

– Bit će to privatniji tip svadbe, budući da smo ipak dislocirani iz Zagreba, gdje nam je većina prijatelja. Korčulu smo izabrali jer je Ecija rodom otamo – kazao nam je Goran koji je Eciju zaprosio nakon šest mjeseci veze. Bubnjar Pravila igre svojoj je dragoj kazao kako je vodi na poslovni put, a cijelu priču tajio je mjesec dana. Na kraju ju je zaprosio u dvorcu u Firenci.

– Uvijek volim raditi iznenađenja pa ću joj sigurno prirediti još takvih stvari. Naravno, neću joj napraviti iznenađenje da se ne pojavim na vjenčanju – smije se Goran koji za sebe kaže da je romantičan tip.

– Veseli me kad drugu stranu iznenadiš i razveseliš. Bez toga bi život bio monoton. Ecija kaže kako je ona malo manje romantična od mene, ali to nije istina. Svako malo i ona meni priredi neko iznenađenje – otkrio nam je Goran. Glazbenik se osvrnuo i na netom završenu Euroviziju, na kojoj je pobijedio ukrajinski Kalush Orchestra s pjesmom "Stefania".

– Mislim da je to bilo i očekivano, jer je Pjesma Eurovizije prvo politika pa onda sve ostalo. To je refleksija političkog stanja. Ako gledamo s tog aspekta, onda je Ukrajina zaslužila pobjedu. Ne znam, nisam fan tog novog glazbenog pristupa i to da se više njeguje nešto što je "puknuto", a manje se stavlja naglasak na glazbu. Više se ganja scenski pristup, neki štos koji će zapamtiti publika. Što se tiče naše predstavnice, mislim da je Mia Dimšić imala odličnu pjesmu, lijepo je bilo slušati kako pjeva na besprijekornom engleskom – kazao nam je Belošević i otkrio razmišljaju li i Pravila igre o ovom natjecanju.

– Ako će Pravila igre ikad ići na Doru, onda idemo na pobjedu. Smatram da bi jedan bendovski, energični pristup polučio dobar rezultat, a pjesma treba biti kompletan paket. Vidjet ćemo, ne isključujem tu mogućnost u budućnosti – rekao je Goran..

VIDEO: Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI:International 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije