Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJI PEHIST

Goran Belošević imao nezgodu prije vjenčanja s Ecijom: 'Samo mi se još to trebalo dogoditi'

Goran i Ecija
Foto: Mislav Žabarović
1/16
05.09.2022.
u 17:30

- Koji sam ja pehist, zadnji put sam se ubo na ježa prije 25 godina u Vodicama, i sad mi se to dogodilo zadnji vikend prije vjenčanja. Pokušao sam bodlje sinoć sam izvaditi, ali očigledno ću morati na hitnu. Nevjerojatno da sam skočio točno na ježa. Boli, jedva hodam, ali do subote će sve biti OK, sa smiješkom nam je ispričao Goran

Pet dana preostalo je do najvažnijeg dana u životu bubnjara grupe Pravila igre Gorana Beloševića (37) i njegove odabranice, bivše voditeljice Ecije Ivušić (35). Par će u subotu uploviti u bračnu luku na otoku Vrniku kraj Korčule, a posljednje pripreme teku u znaku ozljede koja se dogodila Goranu. Naime, Belošević je kao i svakog ljeta u svojoj bazi u Rogoznici, a ovog je vikenda na kupanju skočio direktno na morskog ježa i "zaradio" 20 bodlji u stopalu.

- Koji sam ja pehist, zadnji put sam se ubo na ježa prije 25 godina u Vodicama, i sad mi se to dogodilo zadnji vikend prije vjenčanja. Pokušao sam bodlje sinoć sam izvaditi, ali očigledno ću morati na hitnu. Nevjerojatno da sam skočio točno na ježa. Boli, jedva hodam, ali do subote će sve biti OK, sa smiješkom nam je ispričao Goran. Jedini problem koji bi se mogao dogoditi je najavljena kiša.

- Nadamo se da ipak neće padati, jer alternative baš i nemamo. Vjenčat ćemo se ispred vrničke crkvice Gospe od Škoja jer nismo dobili dozvolu od župnika za vjenčanje u crkvici - ispričao nam je Goran. Među 80-ak uzvanika naći će se i pjevačica i spisateljica Nives Celzijus, zatim poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom, bivša manekenka i kraljica Hrvatske Antea Kodžoman, i drugi prijatelji. Zasad se još ne zna hoće li vjenčanju prisustvovati i njihova čivava Rio.

- Nabavili smo mu mu odijelo, ali ne znamo još hoćemo li ga voditi među ljude, jer može postati nervozan. Vidjet ćemo još, veli Goran. 
 Ecija kuma je Morana Golubić, a Goranov Adem Selman, s kojim je prije 30 godina počeo igrati tenis.

- Prije smo bili ljuti protivnici, a onda smo postali veliki prijatelji. Ne bih odgovorio na pitanje tko je bolji tenisač, ali omjer pobjeda je na mojoj strani - otkrio nam je Goran. 

Ecijinu haljinu radi Boris Pavlin, dok je Goran odijelo našao u tvrtki Royal Black.

- To je isto zanimljiva priča. Nisam htio crno odijelo, i dugo sam tražio netko koje bi mi odgovaralo. Kontaktirao sam Royal Black i nisu imali moj broj. No, isprobao sam jedno odijelo  koje mi se odmah svidjelo i stoji mi kao saliveno. Ne mogu vam još otkriti koje je boje, neka to zasad bude tajna - dodao nam je Goran. 

Nakon što jedno drugom kažu sudbonosno "da", slavlje će prebaciti na Korčulu, u Aminess Port 9 resortu u gradu Korčuli, a zabavljat će ih Goranov prijatelj, glazbenik Sandro Majstrović.

- Sve smo odavno isplanirali, ipak je organizacija vjenčanja i event menadžment moja profesionalna deformacija. A već sam jednom sve i organizirao za naš spot "Jedina", ispričao nam je Goran, koji i ovo ljeto provodi radno sa svojim bendom Pravila igre.

- Imamo nekoliko svirki, a ove jeseni ulazimo u studio i snimamo novi album, kaže Belošević i dodaje kako Ecija i on još nisu odlučili gdje će na medeni mjesec. No, zato su razgovarali o djeci.

- Naravno da nam je želja imati djecu, već smo razgovarali i o imenima. No, to je zasad naša tajna, zaključio je Belošević. 

VIDEO: Anđa Marić: 'Bila sam na Tinderu, kad bi ljudi shvatili da sam to ja, onda bi me blokirali' 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:01 06.09.2022.

možda mu jež želi nešto poručiti;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije