Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovanje

Goran Bare pjevao Rozginu \"Bižuteriju\" na Anteni Zagreb

bare (1)
Antena Zagreb
04.04.2012.
u 12:55

S nominacijama u čak 12 kategorija Bare je ove godine apsolutni favorit Porina, no ipak se tako ne osjeća. – Ja bih prije rekao da sam apsolutni gubitnik. Zato što neću dobiti nijednog Porina! Dobit će ga Žare za spot. To sam već proživio.

– Ja Jelenu Rozgu obožavam! I, eto, ja ne serem po njoj. Obožavam je! Naročito onu njenu pjesmu "Bižuterija" – rekao je danas Goran Bare gostujući u Jutarnjem showu Antene Zagreb. Kako bi svoje obožavanje dokazao, Bižuteriju je i zapjevušio.

Bare je na Antenu došao najaviti prvi u nizu koncerata Antenaplugged: Porin Acoustic koji će se održati 12. travnja, a na kojem će mu se pridružiti Neno Belan i Gustafi.

S nominacijama u čak 12 kategorija Bare je ove godine apsolutni favorit Porina, no ipak se tako ne osjeća.

– Ja bih prije rekao da sam apsolutni gubitnik. Zato što neću dobiti nijedan Porin! Dobit će ga Žare za spot. To sam već proživio. Godine 1997. bio sam nominiran u sedam kategorija i nisam dobio nijedan. Dobio je Gonzo za spot – ispričao je roker.

Možda je tako i bolje s obzirom na to kakvu je sudbinu doživio zadnji Barin stakleni kipić.

– Dobio sam ja to pa sam ga bacio! Društvance je bilo kod mene i jedan mladić koji je dobio puuuno Porina počeo se folirat. Rekao je mom prijatelju Marku Križanu: "Kad ti dobiješ Porina, e onda mi se javi!". Onda mi je puko film pa sam ja uzeo svog Porina i šiknuo ga kroz balkon – priznao je glazbenik.

Barbaru Kolar zanimalo je što Bare, kao deklarirani ljevičar i simpatizer predsjednika Ive Josipovića, misli o premijeru Zoranu Milanoviću. Jadranku Kosor svojedobno je nazvao tukom, a danas se sličnim rječnikom obrušio na aktualnog premijera.

– Ako je ona tuka, onda je on recimo ćuran. Svi su oni iz iste porodice peradi! Zoran Milanović predstavlja se kao tipus koji je, ono, s ceste pa on govori kao što govore mladi, iako je mator! Uglavnom, ne sviđa mi se tipus. Upoznao sam ga i gledao sam kroz njega. Mislim, toliko je proziran da sam gledao kroz njega. Mrzim folere – poručio je.

Bare nije propustio komentirati ni kolege s kojima 12. travnja svira u SAX-u.

– Gustafi su meni simpatični i ništa više! Ja sam rekao ovom pjevaču iz Gustafa: "Lako ti je napravit pjesmu kad svaka riječ završava na a, torna, proša, bija, peca, kupa, pa opet proša pa štija mala, tako dalje!".

Neno Belan prošao je malo bolje.

– On mi je puno bolji od Gustafa zato što čovjek bolje pjesme radi – zaključio je Goran Bare.

Komentara 6

LI
liliZG
11:44 05.04.2012.

Čovjek ima pravo......

LO
Lorenz
06:16 05.04.2012.

Bare, najmudriji čovjek na estradi.

PE
peterjones
08:34 05.04.2012.

nažalost,ovo je najgori mogući album od majki,zasnovan samo na jednom hitu i skupljenih pjesama sa starih albuma koje nisu bile dostojne da se objave na njima.tako se može čuti pjesma sa vrijeme je da se krene,milosti,ali nema ni jedne sa razdora da bar malo popravi dojam.sramota za majke i za r\'n\'r.nadam se da će dobiti što ih sljeduje,nagradu za najgori album.a za bareta je bolje da šuti,da se ne sramoti ,jer napadati neke debilne pojave je ispod časti. majke su konačno ubile r\'n\'r u sebi,ali on živi i dalje u hladnom pivu i drugima koji doista imaju o čemu reći i čiji bunt živi i dalje.haug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije