Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na tvrđavi sv. mihovila

Goran Bare nakon zdravstvenih problema održao koncert u Šibeniku, na početku se ispričao

Šibenik: Goran Bare održao koncert na tvrđavi svetog Mihovila
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/12
28.08.2022.
u 14:21

Bare se odmah na početku koncerta publici ispričao zbog otkazanog koncerta. Publika je od početka do kraja koncerta pjevala i skakala, a odlično raspoložen je bio i glazbenik.

Glazbenik Goran Bare sinoć je nastupio na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku. Koncert se prvotno trebao održati 12. kolovoza, ali je odgođen zbog glazbenikovih zdravstvenih poteškoća.

Bare se odmah na početku koncerta publici ispričao zbog otkazanog koncerta. Publika je od početka do kraja koncerta pjevala i skakala, a odlično raspoložen je bio i glazbenik, piše Šibenik.in.

Podsjetimo, Bare je koncert na tvrđavi Sv. Mihovila trebao održati ranije no nakon odrađene tonske probe nije se osjećao dobro, pa je pozvana hitna pomoć. Nakon toga je publika obaviještena da glazbenik nije u stanju nastupiti te je koncert otkazan. Sljedećeg dana na službenom Facebook profilu benda objavljena je nova informacija o njegovu stanju. 

- Dragi prijatelji benda i ostali, Goran je dobro, prebolio je covid, iscrpljen je, imao je najbolju volju nastupiti u Šibeniku i na festivalu Rock Village danas, ali nažalost nije u mogućnosti. Isprike svima! - napisala su tada, a fanovi su mu poželjeli brz oporavak u komentarima.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Ključne riječi

Komentara 1

IC
ICCO
14:59 28.08.2022.

Grdović je za ovoga alkopionir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije