Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konceptualni umjetnik

Goli slikar pokazao kako je naslikao Maju Šuput

25.11.2018.
u 14:45

Maja je na društvenim mrežama podijelila video kako je nastao portret. Tako se može vidjeti Brent kako slika portret na farmi, u potpunosti gol dok su oko njega kokoši.

Konceptualni umjetnik Brent Ray Fraser koji je hrvatskoj javnosti postao poznat kad je u „Supertalentu“ Nove TV penisom naslikao člana žirija Davora Bilmana odlučio je naslikati i drugu članicu žirija – Maju Šuput te joj je djelo poslao na poklon.

Maja je na društvenim mrežama podijelila video kako je nastao sam portret. Tako se može vidjeti Brent kako slika portret na farmi, u potpunosti gol dok su oko njega kokoši.

- Uživao sam crtajući Majin portret - rekao je Fraser koji je na kraju svoj "kist" prekrio lopatom i svima otkrio kako konačna slika portreta izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

-Znala sam za tehniku, ali ovo je hit. Di mene nađu ovakvi? - upitala se pjevačica.

- Ako radim veća djela, najbolje je da mi je penis mekan i mlohav. Kad slikam slike koje nalikuju na otisak markice ili kemijske olovke, najbolje je da mi je penis u punoj erekciji. No to nije problem jer me rad na umjetnosti uzbudi – svojedobno je izjavio Brent.

Čini se da se Brentu žiri talent-showa poprilično svidio te u njemu nalazi inspiraciju, no najzanimljivije bi bilo vidjeti sliku Martne Tomčić, koja je, podsjetimo, tijekom njegovog nastupa izašla iz studija.

Pogledajte video gdje vam proslavljena trenerica pokazuje kako skinuti posljednja tri kiograma: 

Ključne riječi

Komentara 8

SA
samoborka
15:10 25.11.2018.

Ispricavam se modernoj javnosti kojoj je vidjeti vaginu,sise ili penis u medijima pojam civiliziranosti i ljudskih sloboda..ali moram ustanoviti da je meni uporno forsoranje i pojavljivanje ovog (i svakog drugog) golog lika (i gole babe) postalo dosadnije od pogleda na kacu kiselog kupusa. Ono..muskarac ima kitu..ma daj zamisli.

TO
toljaga22
15:03 25.11.2018.

šta tome kretenu dajete toliko prostora. gori ste od njega!

DU
Deleted user
15:42 25.11.2018.

taj kanadanin je bio na pet sest supertalenata u europi. pogledajte isjecke na YouTube-u. mislim da mu tv kuce placaju da se pojavljuje i dize graju pa time i gledanost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije