Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI ŠAMPIONI

Golfer Tiger Woods zaveo skijašicu Lindsey Vonn?

vonn lindsey
Foto: AP/PIXSELL
1/3
25.01.2013.
u 09:01

Je li jedna od najuspješnijih i najljepših žena u povijesti skijanja pala na Woodsov šarm još nije potvrđeno, no priča se da je golfer zabrinut za njihovu romansu te da se boji za budućnost veze

Zavodnički dani Tigera Woodsa sve su samo ne stvar prošlosti. Tako, naime, spekulira USA Today koji piše da je poznati preljubnik i golferski šampion u studenom prošle godine zaveo četverostruku nositeljicu Velikog globusa u alpskom skijanju Lindsey Vonn.

Je li jedna od najuspješnijih i najljepših žena u povijesti skijanja pala na Woodsov šarm još nije potvrđeno, no priča se da je golfer zabrinut za njihovu romansu te da se nakon neslavno završenog braka s Elin Nordegren boji za budućnost nove veze.

Sumnju u njihovu ljubav dodatno je podgrijala i formalno sročena izjava Lindseyina glasnogovornika koji je priopćio da se ona trenutačno sprema za olimpijske igre i nema vremena baviti se medijskim spekulacijama o svom privatnom životu.

Podsjetimo, u prosincu 2009. otkrivene su mnogobrojne Woodsove izvanbračne afere koje su bacile mrlju na njegov medijski savršeno ''ispeglan'' imidž. Supruga Elin nije mogla podnijeti sramotu da ju je varao s više od 20 žena pa je podnijela zahtjev za razvod. Iz braka je izašla s odštetom od 110 milijuna dolara. Vonn se pak 2007. razvela od supruga Thomasa Vonna, no nije vratila djevojačko prezime Kildow.

>>Woods pao s trona: Boksači zarađuju najviše!

Ključne riječi

Komentara 3

IM
Immanuell
10:43 25.01.2013.

Čovjek j... ko hektor..... Taj zna živjeti, a ne kao oni truli bogataši kojima nikad nije dovoljno, nego samo strepe jel su izgubili koji milijun, a imaju milijarde. On je shvatio poantu života s puno novca.

SE
sestrićna
11:34 25.01.2013.

a priča se da je nju jako teško zavest .)

LI
liliZG
14:28 25.01.2013.

nije ni čudo kaj je pala u depresiju........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije