Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odudara od stila

Golemi zaručnički prsten Jennifer Aniston izazvao podsmijehe

jennifer
Pixsell
09.10.2012.
u 18:47

Veliki 8-karatni dijamant na njezinoj je ruci izazvao podsmijehe jer ni najmanje ne odgovara inače decentnom modnom stilu glumice. Još se ne zna tko je dizajnirao prsten, kao ni to koliko stoji

Iako su se Jennifer Aniston i Justin Theroux zaručili prije dva mjeseca, tek su sad paparazzi u New Mexicu uspjeli snimiti njezin prsten.

Veliki 8-karatni dijamant na njezinoj je ruci izazvao podsmijehe jer ni najmanje ne odgovara inače decentnom modnom stilu glumice. Još se ne zna tko je dizajnirao prsten, kao ni to koliko stoji.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
09:50 10.10.2012.

Artoo Detoo................dvostruki klik na sliku , uzmi povečalo i pogledaj prsten.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije