Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lindsay Lohan

Gola trčala na vjenčanju prijatelja milijunaša

Lohan
Foto: John Phillips/Press Association/PIXSELL
30.08.2015.
u 08:43

Glumica ponovno izazvala skandal o kojem bruje svi mediji

Glumica Lindsay Lohan ponovno je izazvala skandal o kojem bruje mediji. Na vjenčanju prijatelja milijunaša Justina Etzina i modela Lane Zakocele u Italiji, Lohan je nakon ceremonije počela gola nekontrolirano trčati po vili u kojoj se svadba održavala, pritom vičući da ju je netko drogirao.

Sve se to dogodilo nakon što je voditelj ceremonije prisutnima rekao šalu na račun Logan. – Nije baš izgledala drogirano. Mislim da je više bila uzrujana zbog šale, pa je samo tražila pozornost – rekao je medijima jedan od sudionika svadbe.Čini se da se Lindsey ipak nije ostavila droge i alkohola te počela sa zdravim životom, kako je nedavno izjavljivala u javnosti.

>> Lindsay Lohan hitno hospitalizirana: Nije mogla stati na noge od bolova!

Komentara 2

ST
Stipan
11:58 30.08.2015.

Zar nije bilo nikakvog muškadina među tim bogatim da upaljenu žensku ugasi?

RI
rikavac
20:09 30.08.2015.

droga je cudna stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije