Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna

Gola Tamara Ecclestone u Playboyu slavi svoje obline

'tamara'
''
27.03.2013.
u 21:00

Kći šefa Formule 1 pojavit će se na naslovnici i editorijalu svibanjskog broja najpoznatijeg muškog časopisa

Kako će izgledati naslovnica svibanjskog broja američkog Playboya s golom Tamarom Ecclestone najstrože je čuvana tajna, ali 28-godišnja ljepotica na Twitteru je objavila fotografiju koja će se naći u smionom golišavom editorijalu u stilu 1950-ih. Na njoj je kći šefa Formule 1 pokazala putenu stražnjicu dok joj francuska sobarica pokušava zakopčati usku haljinu ispod koje ne nosi gaćice. Iako vrlo erotična, ovo je jedna od čednijih fotografija koje je Tamara snimila jer se na većini pojavljuje potpuno naga. U odluci da skine i zadnju krpicu bogatašicu su podržali roditelji i zaručnik Jay Rutland.

– Tamara je izuzetno ponosna na svoje tijelo. Skidanjem za Playboy slavi svoje obline – kaže prijatelj nasljednice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije