Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Gola kuharica - Radovan poručio Nives da se nada da neće izdati kuharicu

Nives je oduševila u prvoj epizodi MasterChefa, a kako će se snaći ove nedjelje vidjet ćemo već u drugom izdanju showa...
16. ožujka 2014. u 11:32 2 komentara 1815 prikaza
matserchef
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/2

Nives je oduševila u prvoj epizodi MasterChefa, a kako će se snaći ove nedjelje vidjet ćemo već u drugom izdanju showa. Nakon što će Nives, Alka, Ivica i Nikša replicirati zadano jelo najbolje što znaju, uslijedit će kušanje žirija. - Uzbuđena sam, samo se molim da ne budem najgora!, izjavit će Nives prije kušanja. Jedva će dočekati da joj žiri kaže komentare kako bi sve bilo gotovo i kako bi znala na čemu je.

Vidjet ćemo kako je Dino reagirao na Nivesino jelo, hoće li biti zadovoljan prezentacijom na tanjuru, te da li će Nivesina tjestenina biti ispravno kuhana.

Jelo će prvo prokomentirati Dino i Andrej, no Radovan će u svojim komentarima pokazati i svoj oštar jezik: Jeste li vi ono rekli da razmišljate o drugoj knjizi? Ili ste je već počeli pisati?. Nives ga je prepravila da se radi o trećoj knjizi. ´Možda ipak da bude neka druga tema, a ne kuharica!, poručio joj je. Nives mu je odgovorila sa smiješkom da se ipak neće raditi o kuharici. - Zapravo mislim da se Radovanu jako sviđa ideja da napišem neku kuharicu. Možda 'Golu kuharicu'? Pošto sam imala 'Golu istinu', može sad možda biti 'Gola kuharica!', komentirala je simpatična spisateljica.

matserchef | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO

>>Nives Celzijus pobijedila u prvoj epizodi Celebrity MasterChefa

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-UEFA CHAMPIONS LEAGUE-REAL MADRID VS LIVERPOOL
'MALO' SU POGRIJEŠILI
Kako prežaliti Modrića? Od 'najgoreg' pojačanja do najboljeg igrača na svijetu
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?
  • ćaćaća:

    mora da su radovan i nives glavni..mora da ih nešto povezuje?..možda ljubav prema otadžbini..jer uvijek su u hr medijima glavne takve face..a sve kao slučajno..

  • vlradni:

    to je blamaza za kuharstvo