Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2015. u lijepom sjećanju

Godinu pamte po svjetskim priznanjima i novim ljubavima

vanda winter
Foto: Tomislav Marić
1/5
31.12.2015.
u 08:43

'Kad razmislim što bih si mogla poželjeti, u budućnosti vidim svoju obitelj, djecu, smijeh, ručkove i toplinu'

Puno privatnih i poslovnih razloga za oproštaj od 2015. uz smijeh i šampanjac imaju glumice Judita Franković, Tihana Lazović, Nataša Janjić, Zrinka Cvitešić i Vanda Winter. – Ona je nešto posebno, prenosi na platno svoju seksualnost bez nametanja fizičke ljepote u prvi plan – prije desetak dana napisao je francuski Le Passeur Critique o Tihaninoj ulozi u filmu "Zvizdan".

Savršeno je to zaokružilo Tihaninu 2015. u kojoj je osvojila Zlatnu arenu u Puli, nagradu za najbolju glumicu na Festivalu istočnoeuropskog filma u Cottbusu u Njemačkoj te je uvrštena na European Shooting Stars, listu 10 najboljih mladih europskih glumica i u čijem će se sklopu predstaviti na Berlinskom festivalu. – Stojim čvrsto na zemlji. Znam da me ništa ne može promijeniti – o svom uspjehu rekla je Tihana.

To što je postala zvijezda londonskoga West Enda nije promijenilo Zrinku Cvitešić, ne živi na lovorikama slave i uspješno stvara u Londonu i Zagrebu. Dobila je ulogu u seriji BBC-a Capital u kojoj glumi uz slavnu britansku glumicu Gemmu Jones, a u zagrebačkom HNK gledali smo je u "Evanđelju" Pippa Delbona. Više ne skriva ni svoju ljubav s nogometašem Nikom Kranjčarom koju su započeli početkom 2014. godine. Nataša Janjić u 2015. se zaljubila u ginekologa Marka Kisića, Bryaan Baazar uvrstio ju je na popis 100 najseksepilnijih glumica Europe, briljirala je u filmu "Ti mene nosiš", a za ulogu u predstavi "Ritina škola" osvojila je statuu Fabijan Šovagović na 22. Festivalu glumca.

Ljubav je obilježila ovu godinu i Vandi Winter. Glumica se sredinom prosinca udala za nogometaša Slaven Belupa Ivana Parlova, a istodobno je mjuzikl "Mamma Mia!" u kojem glumi postigao rekordnu posjećenost. Druga sezona "Počivali u miru" i predstava "Dubrovačka trilogija" zadali su dosta posla Juditi Franković u prošloj godini, a u novu će godinu ući slaveći s dugogodišnjim dečkom Markom Brdarom. 

>> Vanda Winter: Bili smo neformalni i spontani, a postigli smo ono najvažnije

>> Zvizdan ostao bez Oscara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije