Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sudu

Glumica uhodila i maltretirala Aleca Baldwina

'Alec Baldwin arrives for the formal Artist\'s Dinner honoring the recipients of the 2012 Kennedy Center Honors hosted by United States Secretary of State Hillary Rodham Clinton at the U.S. Department
Foto: 'Ron Sachs/DPA/PIXSELL'
09.11.2013.
u 17:31

Glumica Genevieve Sabourin optužena je za uhođenje holivudske zvijezde Aleca Baldwina.

Glumica Genevieve Sabourin optužena je za uhođenje holivudske zvijezde Aleca Baldwina. Godinama ga je navodno maltretirala jer je on, nakon što su se seksali, postao prema njoj hladan. Ona mu je poslala stotinu poruka u kojima govori da želi začeti mini Baldwina. Sve je počelo, rekla je Genevieve na sudu, na Valentinovo 2010. kada su njih dvoje otišli na spoj te poslije toga spavali zajedno. Baldwin se brani kako sa spomenutom glumicom ima samo poslovne odnose te nikad nije bio zainteresiran za Sabourin.

Glumica francusko-kanadskih korijena nastavila je maltretirati i Baldwina i njegovu suprugu Hilariu, piše Daily Mail. Njegov odvjetnik na sudu je odmah pročitao poruke koje je opsjednuta Genevieve slala Baldwinu i u kojem se vidi koliko jako želi biti s njim. Njezina obrana tvrdi kako je ona samo htjela znati zašto se Baldwin ohladio nakon njihovog zajedničkog izlaska i romanse u hotelskoj sobi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije