Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala kako izgleda

Glumica se požalila da joj je zdravlje ozbiljno narušeno zbog koronavirusa: 'Kad će krenuti na bolje??'

Foto: instagram
1/11
14.01.2022.
u 15:44

U poduljem postu u petak objasnila je pratiteljima da svi u njezinoj brojnoj obitelji imaju "neku vrstu simptoma, u različitom intenzitetu"

Glumica i reality zvijezda Tori Spelling (48) prije tjedan dana otkrila je da se ona i cijela obitelj zarazila koronavirusom. No, čak ni nakon tjedan dana, Spelling se ne osjeća dobro. 

Podijelila je fotografiju na svom Instagram Storyju uz koju je napisala: "Dan osam... kada će ovo krenuti na bolje?!". Na njoj je zvijezda tužnog i umornog pogleda. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

U poduljem postu u petak objasnila je pratiteljima da svi u njezinoj brojnoj obitelji imaju "neku vrstu simptoma, u različitom intenzitetu". Dodala je i kako je ona posljednja pokazala neke znakove bolesti. Kaže, svi su se nadali da je obična prehlada, ali - nije bila. Također je dodala da joj je imunitet ozbiljni narušen te da se nikako ne osjeća bolje, bez obzira na tablete protiv bolova, vitamine i čajeve. 

"Ništa nije gore od toga da se želiš brinuti za svoje malene, ali ti je toliko loše da ne možeš ni funkcionirati sam za sebe. Osjećam se beskorisno kao roditelj. Slomljena sam. Mama bi se trebala brinuti za svoju dječicu kada su bolesni. Tako to ide", pojadala se Spelling tada. 

 Inače, Spelling je svjetsku slavu stekla ulogom Donne Martin u poznatoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210". Još prošlog studenog pisalo se kako je glumica predala papire za razvod. 

"Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim odvjetnicima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev. Pokušava sve riješiti, a prije toga se pobrinuti da je financijski stabilna" kazao je obiteljski prijatelj i dodao: "Mjesecima spavaju u različitim sobama i već se neko vrijeme ne smatraju "bračnim parom". Tori je spremna za novi početak, ali pokušava to strateški izvesti". Spelling već neko vrijeme iznenađuje fanove izgledom, ponajviše zato što misle da je pretjerala s estetskim korekcijama.

VIDEO>> Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vihori77
16:13 14.01.2022.

Kako je naivna 😂😂. A da se mozda ne upita da nije zbog pelcovanja?

DU
Deleted user
16:22 14.01.2022.

neki kažu još i danas da Corona ne postoji! Što je sada to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije