Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv projekt

Glumica Sanja Vejnović otkrila je na čemu to intenzivno radi u zadnje vrijeme

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/6
16.10.2020.
u 22:00

Sanja je otkrila svojim obožavateljima kako će ovog proljeća izdati kuharicu s preko 100 recepata.

Glumica Sanja Vejnović, koju na Novoj TV trenutno gledamo u reprizama popularne serije "Kud puklo da puklo", otkrila je svojim Instagram pratiteljima i prijateljima čime se intenzivno bavi u posljednje vrijeme. - Evo,da vidite čime se ja bavim u zadnje vrijeme! Pišem svoju kuharicu koja će biti objavljena u izdanju @mozaik_knjiga_mk ovo proljeće! Ovo je omiljena torta od čokolade i lješnjaka moje djece! U kuharici će biti preko 100 recepata ! Po cijele dane kuham, pečem, pišem... uživam - napisala je Sanja uz fotografiju na kojoj pokazuje svoju tortu.

Njezini prijatelji napisali su kako se vesele kuharici s njezinim potpisom, a dizajnerica Matija Vuica dodala je da pazi na liniju dok priprema recepte. U jednom intervju koji je dala za Večernji list glumica nam je otkrila kako voli kuhati svaki dan i u tome neizmjerno uživa.

 

 

- Kuhanje doživljavam kao kreativni čin koji me relaksira. Uvijek kuham sa zadovoljstvom, s mnogo ljubavi za one kojima kuham. Volim eksperimentirati i iskušavati nove recepte, ali se često držim i već isprobanih. Preferiram mediteransku kuhinju u kombinaciji s francuskom. Ne mogu zamisliti obrok bez dobrog deserta, ako nemam neki fini kolač, onda je tu uvijek dobra tamna čokolada. Dovoljne su dvije kockice da mi poprave raspoloženje - rekla nam je tada Sanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije