Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osma sezona

Glumica Odette Annable nova je opsesija dr. Housea

'Dave Annable and Odette Annable attend the 2012 Art of Elysium Heaven Gala held at the Los Angeles Union Station on January 14, 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Lionel HahnPress Association/Pix'
1/4
14.10.2012.
u 14:00

– Moj savršeni muškarac ima predivan osmijeh i samopouzdanje. Mora biti kavalir koji će mi otvarati vrata i doći po mene kad imamo spoj. Poželjno je i da mi donese ružu – kaže.Glumica Odette Annable nova je opsesija dr. Housea

Posljednju, osmu sezonu serije \"Dr. House\", koja se prikazuje na HTV-u, začinila je mlada liječnica Jessica Adams koju glumi Odette Annable (27). Dok u seriji zaokuplja pažnju svog šefa Gregoryja Housea, Odette je u stvarnosti bila fatalna za dvojicu muškaraca. Udana je za glumca Davea Annablea iz serije \"Braća i sestre\", a prije njega bila je zaručena za Trevora Wrighta.

– Moj savršeni muškarac ima predivan osmijeh i samopouzdanje. Mora biti kavalir koji će mi otvarati vrata i doći po mene kad imamo spoj. Poželjno je i da mi donese ružu – kaže. Filmski debi ostvarila je u komediji \"Policajac iz vrtića\" u kojoj je tečno govorila španjolski, a tako je i u stvarnom životu. Naime, polovica Odettine obitelji ne govori engleski pa je i američkoj glumici španjolski prvi jezik. S očeve strane u njoj se miješaju kolumbijska, francuska i talijanska krv, a s majčine kubanska. Dok s mužem ne počne raditi na djeci, roditeljske vještine vježba na ljubimcu, psiću Navyju. (kb)

Ljepotica slaba na kavalire s ružama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije