Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVALA BROJNE REAKCIJE

Glumica objavila fotke stare 18 godina, zgrozila fanove: 'Ne znam zašto se toliko operiraš'

Foto: Instagram
1/7
12.02.2020.
u 20:28

Sada se prisjetila naslovnice Playboya od prije 18 godina, točnije radi se o broju iz rujna 2002., a fanovi su ostali zgroženi koliko se promijenila.

Britanska glumica Katie Price (41) poznata je po brojnim plastičnim operacijama koje je tijekom godina napravila, ali i razuzdanom životu koji vodi. 

Sada se prisjetila naslovnice Playboya od prije 18 godina, točnije radi se o broju iz rujna 2002., a fanovi su ostali zgroženi koliko se starleta promijenila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Uz nju objavila je i dvije fotke s Hughom Hefnerom s kojim je promovirala naslovnicu. 

- Prije dvadeset godina pojavila sam se na naslovnici američkog Playboya, a onda sam ga promovirala s Hughom Hefnerom. Samo su tri žene iz Velike Britanije to ikad učinile. Napravila bih to ponovno. Mislim da sam s godinama bolja i seksepilnija - napisala je uz objavljene fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

No, fanovi se nisu složili s njezinom zadnjom rečenicom.

"Ne, draga, nisi. Fokusiraj se radije na svoju djecu i svoje zdravlje", "Sad jedva možeš pomicati facu", "Sad ni ne sličiš na to, ne znam zašto se toliko operiraš", "Molim te ne dopusti svojoj prelijepoj kćeri da uništi predivne vizure koje si joj genetski dala, molim te ne dopusti joj da uništi svoje lice", "Lice ti sada nikako ne izgleda tako, a i zašto paradiraš tako, imaš djecu, jednostavno im budi majka, sigurna sam da možeš smisliti neki drugi način da zaradiš novac", mnogi su joj pisali. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
21:02 12.02.2020.

Tko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije