Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanjela se

Margot Robbie: Ošamarila sam DiCaprija, a on je tražio još

Robbie i di caprio
Foto: Youtube Screenshot
1/4
06.01.2014.
u 17:30

Margot Robbie za časopis GQ ispričala je kako je na setu filma 'Vuk s Wall Streeta' tijekom jedne scene slučajno ošamarila kolegu Leonarda DiCaprija jače nego što je trebalo

Australska glumica Margot Robbie za časopis GQ ispričala je kako je na setu  filma 'Vuk s Wall Streeta' tijekom snimanja jedne scene slučajno ošamarila kolegu Leonarda DiCaprija jače nego što je trebalo.

- Malo sam se izgubila u trenutku. Ošamarila sam ga po licu i rekla 'je.. se!'. Mislila sam da će me tužiti. Ispričala sam se, ali je Leo kazao: ' To je bilo briljantno. Udari me po licu ponovno!',kazala je glumica za GQ, prenosi Metro.

Film koji je baziran na istinitoj priči o brokeru Jordanu Belfortu režirao je Martin Scorsese.

>> Leonardo Di Caprio zaveo 16 godina mlađu kolegicu

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
14:13 08.01.2014.

da...obicno ovakve nepoznate glumicice ostanu iznenadene razinom profesionalnosti pravih zvijezda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije