Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 15 godina

Glumica koja je neko vrijeme u fokusu javnosti zbog izgleda sada je pred razvodom, nevjera i finacijski krah nisu pomogli

Foto: Profimedia
1/7
27.11.2021.
u 12:40

"Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim odvjetnicima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev. Pokušava sve riješiti, a prije toga se pobrinuti da je financijski stabilna" kazao je obiteljski prijatelj.

Glumica Tori Spelling, najpoznatija po ulozi Donne u megapopularnoj tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills 90210' navodno je predala papire za razvod od supruga Deana McDermotta.

 "Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim odvjetnicima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev. Pokušava sve riješiti, a prije toga se pobrinuti da je financijski stabilna" kazao je obiteljski prijatelj i dodao: "Mjesecima spavaju u različitim sobama i već se neko vrijeme ne smatraju "bračnim parom". Tori je spremna za novi početak, ali pokušava to strateški izvesti".
Spelling već neko vrijeme iznenađuje fanove izgledom, ponajviše zato što misle da je pretjerala s estetskim korekcijama.

Osim što ih je iznenadila, nedavno ih je i naljutila. To se dogodilo kada je objavila da će virtualno upoznavanje naplatiti čak 95 dolara ili 670 kuna. Obožavatelji su odmah burno reagirali na to, prigovarajući joj zbog velike svote koju traži u vrijeme kad mnogo ljudi nema posla ni prihoda zbog pandemije koronavirusa. 

- Naravno da je 95 dolara, u vrijeme kad si malotko može priuštiti luksuz - napisao je jedan uzrujani pratitelj, dok joj je drugi prigovorio kako većina glazbenika ima besplatne koncerte, a ona naplaćuje.  Ipak, neki od njih su svjesni da je Tori. čiji otac je bio mogul Aaron Spelling već godinama u lošoj financijskoj situaciji. American Express ju je tužio već dva puta kada nije podmirila goleme minuse na računu.

Podsjetimo, prije mjesec dana policija je intervenirala u njezinom domu jer je glumica doživjela slom živaca i ponašala se agresivno.  Glumica je  imala zakazan pregled kod doktora, a njen suprug Dean McDermott pozvao je policiju kada se Tori nije vratila kući nakon pregleda. Policajci su posjetili ordinaciju njenog liječnika jer se Dean zabrinuo i bilo ga je strah jer je Tori sa sobom povela jedno od njihovo petero djece. 

Bio je zabrinut jer se prije tjedan dana Tori ponašala agresivno prema djeci i zato je zvao policiju. Policijski službenici razgovarali su s Tori i uvjerili su se kako je sve O. K. te su se brzo vratili u postaju. 

Dean je prije nekoliko godina prevario Tori i priznao je da je ovisan o seksu zbog čega je završio i na liječenju. Tori je tada razmišljala o razvodu  ali u isto vrijeme doživjela je i financijski krah. Otkrila je tada kako s njim nije potpisala predbračni ugovor i u slučaju razvoda ona bi platila troškove razvoda i uzdržavala bi supruga.

- Tori zbog Deanove nevjere bila posramljena i neprestano je plakala - otkrio je tada njen prijatelj. 

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

 

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:24 27.11.2021.

ta nije nikada bila lijepa, ima konjsko lice.

Avatar Jason Bourne
Jason Bourne
13:14 27.11.2021.

Koja ljepotica LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije