Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO!

Glumica iz serije 'Ne daj se, Nina' postala mama: 'Pile moje, pače moje malo'

Foto: Screenshot
1/3
21.10.2021.
u 15:01

- Ti si bio svugdje u mojem svemu. Pile moje, pače moje malo... Lavče moje - napisala je Bojana Ordinačev u opisu fotografije svog novorođenog sina.

Srbijanska glumica Bojana Ordinačev (41), koja je domaćoj publica najpoznatija po ulozi Patricije Vučković u seriji 'Ne daj se, Nina', na svojem je Instagram profilu otkrila da je postala mama. Ordinačev je rodila dječaka koji joj je prvo dijete. "Ti si bio svugdje u mojem svemu. Pile moje, pače moje malo... Lavče moje", napisala je glumica u opisu fotografije. Njezini pratitelji u komentarima čestitali su joj ne prinovi. Malenom su zaželjeli zdravlje i sreću. Čestitkama se pridružila i njezina kolegica, glumica Lana Gojak Bajt koja je u istoimenoj seriji glumila glavni lik i Bojaninu suparnicu, Ninu Brlek. Lana je i sama nedavno postala mama po prvi put.

Inače, Ordinačev je vijest o trudnoći objavila u lipnju kada je otkrila i spol bebe. Na Instagramu je tada objavila snimku na kojoj iz kutije pušta plave balone. Dodajmo još da je popularna glumica koja se proslavila i u serijama 'Zakon ljubavi' i 'Istine i laži' s partnerom u vezi devet godina te da ne voli puno govoriti o svom privatnom životu. Upravo zato ni nije u javnosti otkrila ime oca svog djeteta.

VIDEO Večernjakova desetka: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili ' Za stara dobra vremena'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije