Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Glumica Faye Dunaway pala u teretani i slomila zapešće

Faye Dunaway
Pixsell
27.12.2010.
u 11:54

Vremešna Faye i u 70-oj godini redovito odlazi u teretanu. Posljednji posjet bio je koban jer se ozlijedila i slomila zapešće i dobila potres mozga

Odlazak u teretanu završio je kobno za 70-godišnju glumicu Faye Dunaway. Dok je vježbala, pala je i slomila zapešće i dobila potres mozga. Zbog nezgode se nije mogla pojaviti na sudskom ročištu u parnici s bivšim zaposlenikom, producentom Johnom Paulom Horstmanom. On je tuži jer mu je, kako kaže, za tri tjedna posla uzela šest tisuća dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije