Glumica Ecija Ojdanić otkrila je koje su to riblje delicije na Badnjak na njezinom obiteljskom meniju
Priznala je kako neće biti zadužena za sva jela na blagdanskom stolu svoje obitelji jer će veliki doprinos dati i njezina svekrva i mama.
Komentari 2
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Koga briga što ona jede danas?! Prosječni građani danas jedu smrznuti oslić iz Argentine i krumpir salatu.