Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"mamurluk 3"

Glumci su tužni jer je sagi o kaosu, očaju i lošim odlukama došao kraj

mamurluk (1)
Foto: PR
1/5
26.05.2013.
u 11:00

– Kad smo snimali prvi film, nismo ni pomišljali na to da će priča koja je počela s golim muškim spolnim organima na mom vratu postati trilogija. No, da se mene pita, snimili bismo još pet nastavaka – govori Bradley Cooper.

Ovoga puta nema vjenčanja. Nema čak ni momačke večeri. Samo jedno obično putovanje automobilom. Pa što bi moglo poći po zlu? Kad se Vučji čopor okupi, bez obzira na povod, sve je moguće! Jer opakoj četvorki iz “Mamurluka” drugo je ime nevolja i nisu je se odrekli ni u trećem i konačnom nastavku “Mamurluk 3”. Epsko finale sage o kaosu, očaju, lošim odlukama i prevelikim količinama alkohola započinje sprovodom Alanova (Zach Galifianakis) oca te on padne u duboku depresiju i zatvori se u kuću. Njegovi vjerni prijatelji Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) i Doug (Justin Bartha) odluče ga odvesti u rehabilitacijski centar. No, na putu do bolnice napadnu ih gangsteri i otmu Douga, a vratit će ga kad im čopor izruči njihova starog prijatelja Loslieja Chowa (Ken Jeong) koji je mafijašima predvođenima Marshallom (John Goodman) ukrao 21 milijun dolara. Trojka nema izbora nego krenuti u potragu za gospodinom Chowom i vratiti se u Las Vegas, gdje su nevolje i počele...

– Kad smo snimali prvi film, nismo ni pomišljali na to da će priča koja je počela s golim muškim spolnim organima na mom vratu postati trilogija. No, da se mene pita, snimili bismo još pet nastavaka jer je Todd Phillips nevjerojatan redatelj – govori Bradley Cooper koji je, kao i Zach Galifianakis i Ed Helms, za repriziranje uloge u trećem dijelu dobio 15 milijuna dolara. Ed Helms dodaje da se snimajući komediju nenormalno zabavljao. – Kad sam čuo da je u planu treći nastavak, pomislio sam “ako priča drži vodu, pobogu, naravno da ću ga snimati!” Zabavna crta filma bila je na prvom mjestu, ali u isto vrijeme pazili smo i da umjetnički bude na razini. Redatelj Todd Phillips naš je kapetan, a mi ga slijedimo u bitku – ističe Helms te otkriva da je inače uštogljeni Stu u novom nastavku postao kuler. – Oženjen je predivnom, sofisticiranom ženom pa se i on počeo modernije odijevati – kaže Ed uvjeren da će film oduševiti gledatelje. – Čekaju vas potpuni kaos i pakao, još veći nego u prva dva dijela. Vjerujte, moguće je!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije