Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala prva klapa

Glumci sapunice "Ruža vjetrova" hrvali se s pravom neverom!

ruža (1)
Foto: Fremantle Media
1/4
03.06.2011.
u 20:00

– Bilo je fantastično, baš u hollywoodskom stilu! Počela su mi klecati koljena kada sam iz broda morao skočiti u more, ali ni u jednom trenutku se nisam bojao za svoj život – priznaje glumac Matko Knešaurek koji tumači Marka Odaka.

Ako je suditi prema prvim scenama domaće dramske serije “Ruža vjetrova”, na jesen nas na malim ekranima čeka prava oluja. Upravo su olujno more i barka koja lomi valove – riječju ljetna nevera – prvi kadrovi RTL-ove sapunice koja se počela snimati u Primoštenskom arhipelagu, a prva klapa pala je u surovim uvjetima pokraj svjetionika Mulo.

Ne bi li dočarala oluju, produkcijska ekipa pripremila je i specijalne efekte, ali to nije bilo potrebno jer su glumci Anja Alač i Matko Knešaurek imali priliku hrvati se s pravom neverom.

– Bilo je fantastično, baš u hollywoodskom stilu! Počela su mi klecati koljena kada sam iz broda morao skočiti u more, ali ni u jednom trenutku se nisam bojao za svoj život – priznaje zagrebački glumac koji tumači Marka Odaka, zgodnog i šarmantnog mladića od djela i principa. Tijekom oluje na otvorenom moru upoznaje Ines Matošić, inteligentnu i optimističnu djevojku privrženu ocu i punu povjerenja u ljude i tu počinje njihova priča.

– Anja je predivna, ostao sam bez daha kako je dobro odglumila skok u more – pohvalio je Matko svoju beogradsku partnericu. Anja i Matko bez dublera su snimili sve akcijske scene, a Anja je i upravljala jedrilicom! – Nikad nisam vidio dvoje hrabrijih glumaca – kaže redatelj Mladen Dizdar.

Snimanje sapunice u kojoj glume i Nives Ivanković, Frano Lasić, Robert Kurbaša, Petra Cicvarić i mnoštvo drugih glumaca sredinom lipnja nastavlja se u Splitu, a da gledatelje čekaju zaista veličanstveni prizori, govori i to da na njoj radi i Rade Mihajlović, poznat po radu na velikim hollywoodskim produkcijama, kao i na filmovima Emira Kusturice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije