Naslovnica Showbiz TV

Glumci “Ruže vjetrova”: Jako smo se raznježili vidjevši bolesnu Cvitu

– Cvita je neodoljiva, vesela i razigrana, a osvaja svojom osobnošću i zato je posebna – kaže Tomislav Čubelić. Osim njega, akciji udruge Sehaliah koja u Splitu spašava životinje, pridružili su se i Zoran Pajić, Branka Pujić,...
09. ožujka 2013. u 10:00 0 komentara 74 prikaza
ruža (1)
Foto: "Ruža vjetrova"
Pogledajte galeriju 1/6

Glumci iz RTL-ve serije “Ruža vjetrova” pokazali su svoje veliko srce i odlučili pomoći kujici Cviti kojoj je amputirana noga da pronađe udomitelja.

– Cvita je neodoljiva, vesela i razigrana, a osvaja svojom osobnošću i zato je posebna – kaže Tomislav Čubelić, u seriji Jakov Odak. Osim njega, akciji udruge Sehaliah koja u Splitu spašava životinje, pridružili su se i Zoran Pajić, Branka Pujić, Petra Cicvarić i Marija Omaljev.

– Bilo je jako dirljivo vidjeti je tako milu i bolesnu. Svi koji smo podržali akciju veliki smo emotivci pa smo se baš raznježili. Jako mi je drago što sam dio nečeg tako plemenitog – kaže Branka koja je i sama prije 12 godina udomila kujicu Bubicu.

– Moja kći Anđela šetala je s djedom i naišla na psa. Jedan dan samo je došla kući i rekla: “Ovo je sada naš pas”. Od tada je Bubica dio obitelji – ispričala je Branka kojoj se njezina ljubimica neizmjerno veseli kad u pauzi snimanja iz Splita dođe u Beograd.

– Ta njezina sreća je neopisiva. Počne tako skakati da ostane bez daha – s nježnošću kaže glumica.

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.