Naslovnica Showbiz TV

Glumci RTL-ove serije "Tajne" san su krali i na stepenicama

– Tempo je opak, snima se i po 17 scena na dan, ali svi me drže kao kap vode na dlanu. Uz to imam dvostruko više posla jer moram dobro savladati i vaš jezik, pogotovo padeže koji mi zadaju najviše problema – ispričala nam je J. Jovanova.
14. rujna 2013. u 08:00 0 komentara 6251 prikaza
tajne (1)
Foto: RTL Televizija
Pogledajte galeriju 1/5

Protekla dva mjeseca u studiju Jadran-filma i lokacijama u okolici Zagreba snimali su se intrigantni zapleti nove RTL-ove dramske serije “Tajne” koja se počinje emitirati u ponedjeljak. Radnja je isprepletena burnim odnosima dviju obitelji kroz tri generacije, od 1943. godine, preko 1996. pa sve do danas. U pozadini svih priča, u koje su upletene obitelji Franić i Šeper, nalazi se obiteljsko blago koje je zakopano davne 1943. godine u šumi, u blizini kurije (gospodske kuće) i upravo je to blago izvor svih zala i zavada među obiteljima. Glavni junaci Nikola Šeper (Filip Juričić) i Marina Franić (Jelena Jovanova) imaju zadatak riješiti se tog bremena prošlosti.

– Tempo je opak, snima se i po 17 scena na dan, ali svi me drže kao kap vode na dlanu. Uz to imam dvostruko više posla jer moram dobro savladati i vaš jezik, pogotovo padeže koji mi zadaju najviše problema – ispričala nam je nedavno makedonska glumica Jelena Jovanova. Zato ne čudi što su glumci u kratkim stankama snimanja san hvatali gdje god su stigli, od stepenica do pomoćnih ležajeva...

Serija je snimljena najmodernijom filmskom tehnikom, odnosno Arri Alexa filmskom kamerom visoke rezolucije kojom snimaju holivudski stručnjaci, dok na setu u Jadran-filmu i ostalim prekrasnim lokacijama izvan Zagreba radi više od 120 ljudi. Filmski set u Jadran-filmu izgrađen je na više od 1200 četvornih metara, samo za potrebe nove serije, dok je namještaj iz secesijskog doba. Osim Juričića i Jovanove, u seriji glume i Jasna Bilušić, Ksenija Pajić, -Aleksandar Cvjetković...

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.