Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Glumci bolji od pjevača u finalu humanitarnog turnira

Humanitarni nogometni turnir u Varaždinu (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/12
22.09.2013.
u 23:09

Turnir je organizirala Udruga za sindrom down Međimurske županije, a naišao je na velik odaziv

Ekipa glumaca predvođena Vedranom Mlikotom, Zijadom Grčićem, Janom Kerekešom i Amarom Bukvićem s 3:2 svladala je momčad glazbenika za koju su igrali Toni Cetinski, B. Novković i H. Rončević u finalu humanitarnog turnira održanog u nedjelju u varaždinskoj Areni.

Turnir je organizirala Udruga za sindrom down Međimurske županije, a nastupile su još selekcije gospodarstvenika, Radija Sjeverozapada i Radija 1, sportaša (Dario Šimić i Dražen Besek) te novinara koji su osvojili treće mjesto.

- Zadovoljni smo odazivom, a cilj nam je skupiti 750 tisuća kuna za izgradnju regionalnog centra za djecu s posebnim potrebama. Akcija se nastavlja - rekla je organizatorica Tamara Peras.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije