Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna!

Glumačka diva prošetala centrom Zagreba u neobičnoj modnoj kombinaciji, sve su oči bile uprte u nju

Ksenija Pajić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
1/22
06.11.2023.
u 21:30

Glumica Ksenija Pajić prošetala je centrom Zagreba u razgiranoj modnoj kombinaciji, a sve oči bile su uprte baš u nju.

Glumačka diva Ksenija Pajić (62) prošle je subote prošetala centrom metropole u efektnoj modnoj kombinaciji. Ovaj razigrani outfit definitivno nije mogao promaknuti očima fotografa, a glumica je odabrala trendi zelenu bundu koju je kombinirala s džemperom u narančastoj boji. Cijelu odjevnu kombinaciju začinila je uskom crnom suknjom i crnim čizmama od brušene kože. Glumica je pokazala vitku liniju i besprijekorno dobar ten, kosu je raspustila, a ulicom je hodala dobro raspoložena. 


Inače, omiljena glumica svih generacija uvijek je puna pozitivne energije, a prošle je godine nominirana za prestižnu medijsku nagradu Večernjakova ruža. Nominaciju joj je donijela uloga policajke Božene u seriji "Dar Mar" Nove TV u kategoriji glumačkog ostvarenja godine, koja se snimala, ali i emitirala u jeku najvećeg lockdowna u Hrvatskoj.

VEZANI ČLANCI:

Također, prošle joj je godine pripala ona najljepša uloga - uloga bake! Njezina kći Vita Vukov, inače talentirana pijanistica i pjevačica rodila je sina Tomu. Veteranka hrvatskih serija tada nije mogla skriti sreću i uzbuđenje. Tada je otkrila kako unučić podjednako sliči na svoje roditelje te je odlučila svaki slobodan trenutak provoditi s njima dok su u Hrvatskoj. 


- Jako mi je drago što je moja kći trenutno u Zagrebu. Ovo je vrijeme da iskoristim svaku priliku dok su ovdje za druženje s njom i bebom. Naravno, ona će doći i na ljeto, ali evo, trenutno ima i obaveza oko doktorata kojeg je upisala tamo, tako da se mora na neko vrijeme i u Rumunjsku vratiti. Mislim da će njena relacija biti Zagreb – Cluj - objasnila je glumica za Story. Ksenija je dodala da je zadovoljna i sa zetom rumunjskim Mađarom Andrasom Ede Szabeom.  Njezino matično kazalište Gavella prošlog je tjedna ponovno otvorilo vrata za publiku nakon što je oštećeno u razornom zagrebačkom potresu.


 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DV
Džontra Volta
06:02 07.11.2023.

Zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije