Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utaja poreza

Glumac Wesley Snipes iza rešetaka će provesti tri godine

Wesley Snipes
Pixsell
17.07.2010.
u 18:17

Od 1999. do 2001. glumac je "zaboravio" platiti 66 milijuna kuna poreza zbog čega mu je sud već prije dvije godine odredio kaznu zatvora od tri godine koju će početi služiti uskoro

Zbog toga što u razdoblju od 1999. do 2001. nije platio 66 milijuna kuna poreza, glumac Wesley Snipes je prije dvije godine osuđen na tri godine zatvora. Njegovi odvjetnici su tada podigli žalbu na tu presudu no sud je ovaj tjedan žalbu odbio i 47-godišnji glumac će uskoro biti iza rešetaka. Čim se vijest proširila Hollywoodom njegovi kolege su stali njemu u obranu. Denzel Washington čak je i sucu napisao pismo s molbom da oslobodi njegovog prijatelja zatvorske kazne.

Ključne riječi

Komentara 2

KE
kenjalo
02:15 18.07.2010.

Eto prvi puta citam da Ameri koriste kunu . te je ista prica sa Englezima.Mr.Bean placa u kunama...Svasta novinarcici se proseravaju.

MA
marujita
19:38 17.07.2010.

odlicna vijest! on nije ni prvi a nece biti ni zadnji koji ovako \"grijesi\". ali sudovi u zadnje vrijeme sve cesce odlucuju zatvorskim kaznama holivudskim zvijezdama dati primjer ostalima. paris hilton pa ova lohanica.....misle da novcima mogu iz svakog sranja ali ocito ima sudaca koji se ne slazu s ovakvim pristupom. pitam se kada ce neki sudac ili sudkinja kod nas imati dovoljno \"muda\" poslati neku veliku ribu u zatvor zbog neplacanja poreza npr, a bez da se ovaj prije nije zamjerio nekim mocnicima pa tako pao u nemilost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije