Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije razočarana

Glumac Tony Curtis izbacio je kći Jamie Lee Curtis iz oporuke

Jamie Lee Curtis
AFP
23.10.2010.
u 16:43

Jamie kaže kako se nije iznenadila što je tata nije uvrstio u oporuku jer nikad, osim financijski, nije bio uključen u njezin život i ne zamjera mu što joj ništa nije ostavio.

Jamie Lee Curtis, kći nedavno preminulog glumca Tonyja Curtisa, izostavljena je iz njegove oporuke. Takav razvoj događaja nije iznenadio Jamie. Popularna 51-godišnja glumica u razgovoru za jedan američki list rekla je kako Tony nije bio sposoban biti otac. – S financijske strane ne mogu mu ništa zamjeriti jer se uvijek brinuo da imam novca dok sam bila mlađa. Ali nikad se nije trudio pretjerano uključiti u moj život. Zato o njemu mogu govoriti kao i svi ostali ljudi koji su obožavali njegove filmove i uloge, a jako malo mogu reći o Tonyju kao ocu – izjavila je Jamie. Ne ljuti se na oca koji je 29. rujna preminuo u bolnici u Las Vegasu od posljedica srčanog udara. Bila je spremna na takvu odluku slavnog tate. Jamie nije otkrila je li jedino ona od njegove djece izostavljena iz oporuke.

Ključne riječi

Komentara 2

LO
loza
18:28 23.10.2010.

a to što joj čača bio legenda holivuda i bio povezan s filmašima, nije pomoglo njezinoj karijeri i zbog toga nije zaslužila milijune? Šta ga sere, možda te nije držao za ruku ali se pristojno pobrinuo za tebe.

Avatar Nazareth
Nazareth
07:56 24.10.2010.

zena je odlicna! da je neka tuka,sad bi bila po sudovima radi toga,a po ovome se vidi da je normalna! Iako nije nista dobila,a moga joj je barem nesto ostavit jer ipak mu je cer, ima lipe rici za njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije