Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MOGAO IZDRŽATI

Glumac napustio reviju izrevoltiran narodnjacima

Sergej Trifunović
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
03.11.2016.
u 15:57

Kamere Prve televizije snimile su Sergeja u prvom redu kako burno negoduje nakon što je čuo prve taktove Vanjine pjesme, a zatim je i demonstrativno izišao

Glumac Sergej Trifunović ponovno je dospio na naslovnice tabloida u Srbiji nakon što je napustio humanitarnu reviju revoltiran jer je u pauzi nastupila pjevačica narodne glazbe Vanja Mijatović, piše dnevnik.hr. Kamere Prve televizije snimile su Sergeja u prvom redu kako burno negoduje nakon što je čuo prve taktove Vanjine pjesme, a zatim je i demonstrativno izišao. Pjevačica je nastavila s nastupom, a kasnije je prokomentirala kako je taj Sergejov potez bio "jako nekulturan".

Mogu zadovoljiti Sergeja

– Sergej voli rock'n'roll, a ja pjevam narodnjake, ali i rock, pa zato mogu zadovoljiti Sergeja, kazala je Vanja. Na reviji je bio i srpski reper Gru koji je kazao kako je Sergej vjerojatno otišao pronaći Vanjinu pjesmu na YouTubeu.
Inače, reviju je organizirala dizajnerica Nataša Damjanović za pomoć 29-godišnjem studentu Mariju Jurešiću koji boluje od raka kože.

>>S.Trifunović: Pomozite bolesnoj curici, a ne Staniji koja muze kozu

Komentara 3

NI
nirovad
16:58 03.11.2016.

moje poštovanje gospodinu Trifunoviću

DU
Deleted user
19:45 03.11.2016.

Što znači da kod nas ima puno više ''seljačin''.

LE
let3
21:46 03.11.2016.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije