Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Slavnom glumcu ponovo ozbiljno ugroženo zdravlje!

michael douglas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.05.2015.
u 13:02

Pet godina nakon što mu je dijagnosticiran rak jezika zdravlje glumca ponovno je narušeno.

Michael Douglas ponovno vodi bitku za zdravlje. Pet godina nakon što mu je dijagnosticiran rak jezika koji je uspješno pobijedio, glumac se suočava s novim problemima. Radar Online piše da Douglas ima ozbiljnih problema s vidom koji su se javili kao posljedica tretmana kojima je liječio rak.

Izvori bliski glumcu za National Enquirer izjavili su da ih plaše Douglasove crvene i natečene oči zbog kojih pretpostavljaju da glumac boluje od glaukoma koji može dovesti do sljepoće ako se pravodobno ne liječi.

Douglas je nedavno u New Yorku sudjelovao na skupu Američkog društva oboljelih od raka na kojem su mnogi primijetili da nešto nije u redu s njegovim očima.

– Izgledale su ozbiljno upaljeno i krvavo. Pitao sam se može li išta vidjeti. Bilo je zastrašujuće – rekao je izvor.

I dok neki strahuju da su krvave oči posljedica petomjesečnih kemoterapija koje je prošao, drugi smatraju da crvenilo očiju može biti posljedica konzumiranja marihuane u medicinske svrhe.

Liječnici tvrde da bi problem s glumčevim očima mogao biti posljedica korištenja kapi koje je uzimao dok se liječio od tumora.

>>Michael Douglas i Catherine Zeta Jones ponovno zajedno

>>M. Douglas i Catherine Zeta-Jones pomirit će se zbog djece

Komentara 2

DH
dalibor.hren
20:49 15.05.2015.

Znači da je Katica solo!?

IB
ivan.biljan68
13:08 16.05.2015.

Kad je bolest u pitanju,nitko nije pošteđen,pa ni glumci.Financije tu igraju ulogu,ali neki put ine,ovisi o bolesti,vrijeme otkrivanja,opće zdravstveno stanje i ostali bitni faktori,pušenje,konzumacija droga i alkohola u enormnim mjeama.Potonji je glumac,malo stariji,neznam o njemu i privatnom životu,pa je i nagađanje suvišno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije