Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proširenje obitelji

Slavni glumac očekuje svoje deveto dijete sa 35 godina mlađom djevojkom?

mel gibson
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
14.09.2015.
u 16:22

Mlada djevojka Mela Gibsona oduvijek je isticala da želi biti mlada majka i da joj je želja imati troje ili četvero djece

Velika obitelj Mela Gibsona uskoro bi mogla postati bogatija za još jednog člana. Naime, američki tabloidi pišu da je Gibsonova 35 godina mlađa djevojka Rosalind Ross u drugom stanju.

– Rosi je iznenada prestala piti alkohol prije mjesec dana. Iako nije priznala da je trudna, to nije ni negirala – rekao je izvor za američki magazin New Idea

Dodao je i da je Rosalind oduvijek govorila da želi biti mlada mama i da joj je želja imati troje ili četvero djece.

Inače, par se upoznao kada se 24-godišnja Rosalind prijavila za posao scenaristice u glumčevoj producentskoj kući. Iako su u početku svi mislili da je riječ samo o prolaznoj avanturi, čini se da glumac s njom ipak ima ozbiljne namjere.

Ako se šuškanja pokažu istinitima, slavni glumac postat će otac deveti put. Iz braka s bivšom suprugom Robin Mel ima sedmero djece, dok iz veze s ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom ima kćer Luciju.

>>Mel Gibson pljunuo ženu ispred kina

>>Mel Gibson suosjeća sa Shiom LaBeoufom

Komentara 4

ST
strsljen2013
17:08 14.09.2015.

Čestitke, samo naprijed i sve najbolje.

KR
kruti2
17:11 14.09.2015.

a da objavite i NJENU sliku????

JO
Jole1958
18:34 14.09.2015.

Razumijem Mela, a razumijem i mladu damu :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije