Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše otkrio?

Glumac koji je igrao Charlesa u 'Kruni' nekoć je bio prijatelj s princem Harryjem: 'Više ne pričamo jer sam brbljav'

Foto: Arena Hospitality Group
1/10
27.12.2023.
u 07:00

Voditeljica Kate McCann ga je dodatno natjerala da elaborira više o svom prekidu prijateljstva s vojvodom od Sussexa pa je West pojasnio kako je do njihovog razmimoilaženja došlo godinu dana nakon što su se vratili s dobrotvorne manifestacije "Walking With the Wounded"

Prije dva tjedna na Netflix su izašli posljednji nastavci šeste sezone "Krune", britanske serije o kraljevskoj obitelji. U njima princa Charlesa, budućeg kralja, glumi Dominic West, inače nekoć dobar prijatelj s princom Harryjem. No, čini se kako njih dvoje više ne razgovaraju, a razlog je navodno što je ovaj "previše brbljav".

"Nekako smo izgubili kontakt jer sam rekao previše na jednoj konferenciji za novinare, pa nakon toga više nismo razgovarali", izjavila je zvijezda "serije "Kruna" tijekom gostovanja u "Sunday Morning" na Times Radiju na Badnjak, a donosi US Weekly.

VEZANI ČLANCI

Voditeljica Kate McCann ga je dodatno natjerala da elaborira više o svom prekidu prijateljstva s vojvodom od Sussexa pa je West pojasnio kako je do njihovog razmimoilaženja došlo godinu dana nakon što su se vratili s dobrotvorne manifestacije "Walking With the Wounded" 2013. godine, putovanja s ozlijeđenim veteranima kroz Antarktik. Potom se referirao na tiskovnu konferenciju koju je održao 2014.godine a na kojoj je rekao: "Harry je u velikoj mjeri bio dio tima. Čini se da se specijalizirao za izgradnju zahoda. Sagradio je ovu nevjerojatnu zupčastu strukturu s blokovima kao zaštitu od vjetra, a ona je imala čak i držač za toalet papir".

"Mislim da su me pitali što smo napravili. I što smo učinili da proslavimo kad smo stigli tamo i ja sam vjerojatno rekao previše", zaključio je sada glumac o mogućem razlogu njihova prijateljstva. Zbog toga ga nije mogao pitati za savjet kako da glumi njegova oca. 

Početkom mjeseca, West je također otkrio da je spriječio svog 15-godišnjeg sina Senana Westa, da glumi mladog princa Williama u šestoj sezoni.

"Nije mi se baš svidjela scena u dvorcu Balmoral u kojem mladom princu govore da mu je umrla majka", objasnio je Dominic, dodajući da je njegov sin napravio sjajan posao glumeći tinejdžera Williama u prethodnoj sezoni.

VIDEO Naša glumica nakon razvoda proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom, otkrili gdje su bili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije