Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeremy Renner

Glumac kojeg je pregazila ralica i slomila mu više od 30 kostiju: Bio sam pri svijesti, bol je bila užasna

Foto: Instagram
1/5
29.03.2023.
u 20:30

Jerremy Renner pokušao je pomoći nećaku čiji je automobil bio okovan snijegom, a jedan krivi potez doveo je do nesreće iz koje je glumac jedva izvukao živu glavu

Glumac Jeremy Renner dao je prvi intervju nakon nesreće u kojoj ga je pregazila ralica te je bio u kritičnom stanju i jedva je preživio. Dok je čekao pomoć, izgubio je puno krvi te je slomio više od 30 kostiju i pretrpio ozljedu prsnog koša. Renner je u intervju rekao da bi opet postupio isto jer je to bio jedini način da svom nećaku spasi život.

Glumac je koristio ralicu kako bi pomogao svom nećaku Alexanderu Friesu, da izvuče auto iz dubokog snijega u blizini njihove kuće pored jezera Tahoe. Kada je sišao s ralice zaboravio je  povući kočnicu za slučaj opasnosti  i ralica je krenula prema njegovom nećaku. Kada je shvatio što se događa Renner je potrčao i pokušao se vratiti u ralicu, ali je povučen ispod nje i zgnječen. U svom prvom intervjuu nakon nesreće, rekao je Diane Sawyer iz ABC-a, da je ostao pri svijesti tijekom užasnog incidenta i da se sjeća jake boli.

- Bio sam pri svijesti cijelo vrijeme i bol je bila jaka - rekao je u intervju koji će u cijelosti biti prikazan 6. travnja na ABC-u. U najavnom videu ovo je dodao kako bi bi ponovno postupio isto jer mu je nećakov život bio u opasnosti i napravio bi sve da ga spasi. 
U intervju sudjeluje i njegov nećak koji je rekao kako je bio uvjeren da je Jeremy mrtav jer je ležao u lokvi krvi. 

- Vidio sam ga u lokvi krvi koja mu išla iz rane na glavi. Dotrčao sam do njega, nisam mislio da je živ. - ispričao je Alexander. U video je puštena i snimka poziva u pomoć u kojoj se čuju jauci glumca i glas njegovog nećaka koji govori kako je sve puno krvi i kaže kako je Renner u teškom stanju.

Nakon nesreće u siječnju brojne detalje svog oporavka dijelio je na društvenim mrežama, a tijekom boravka u bolnici proslavio je i svoj 52. rođendan i to okružen medicinskim osobljem s kojim je podijelio i fotografiju na Instagramu. 

- Hvala renomiranom medicinskom timu intenzivne njege što je započeo ovo putovanje - napisao je Renner u opisu fotografije. Njegov glasnogovornik nekoliko je puta za medije istaknuo kolika je zahvalnost njegove obitelji i medicinskom osoblju i obožavateljima i kolegama koji su im bili podrška.

VIDEO Mejašima otkazan koncert u Puli: Ne možemo nastupiti jer kažu da je to birtijaška glazba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije