Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomio vrat

Glumac iz Harryja Pottera bori se za život nakon teške prometne nesreće

Jim Tavare
Foto: Screenshot
1/2
09.03.2017.
u 11:43

Kako pišu britanski mediji, glumac je slomio vrat i 15 rebara, ima prijelom u nozi i ozlijedio je prsni koš. Sada ga čekaju operacije, a primio je i transfuziju.

Britanski glumac Jim Tavaré (54), široj javnosti poznat po ulozi Toma, vlasnika puba u filmu "Harry Potter i zatočenik Azkabana", teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći. Kako pišu britanski mediji,  glumac je slomio vrat i 15 rebara, ima prijelom u nozi i ozlijedio je prsni koš. Sada ga čekaju operacije, a primio je i transfuziju.

Njegove fanove na društvenim mrežama obavijestila je supruga Laura, koja je objavila Jimovu fotografiju iz bolničke postelje:

– Ovdje Laura. Sad kada je cijela obitelj saznala, Jim me zamolio da obavijestim i sve vas da je imao tešku prometnu nesreću jučer, frontalni sudar. Ovo se stvarno događa, nije film. Molim vas, šaljite mu pozitivne misli dok se bori za život – napisala je Jimova supruga.

Glumac posljednjih godina živi u Los Angelesu, a uz filmsku karijeru, gradio je i komičarsku, jer je imao svoj stand-up show.

>>Pogledajte svih 8 nastavaka Harry Pottera u samo 80 minuta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije