Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav romantik

Glumac Filip Juričić zavodi svirajući gitaru

Filip Juričić
Foto: RTL
1/5
18.10.2016.
u 20:42

Za potrebe snimanja serije "Prava žena" glumac se primio gitare i hitom grupe Magazin pokušao osvojiti srce Marijane Mikulić

Kad se Filip Juričić primi gitare i zapjeva, nema prolaznika, a naročito pripadnica nježnijeg spola, koji neće zastati. Zvijezda serije „Prava žena“ za potrebe uloge primio je gitaru u ruke i zapjevao hit grupe Magazina „Opijum“.

Stihovima „ne daj mene za nju, zlato za prašinu, mog srca si šum i za um opijum“ Filipov lik, Nikola, pokušao je očarati Danijelu, koju igra Marijana Mikulić. Ekipa je scenu snimala na bajkovitom glavnom trgu u Samoboru, a gitara je Juričiću dospjela u ruke od uličnih svirača koji će također biti dio scene.  Filip i gitara su kliknuli na prvu pa se zgodni glumac jedva od nje oprostio, a otkrio je i kako mu izgledaju dani na setu.  – Navikao sam na taj tempo, ali što sam stariji to teže ide. Rutiner sam u ovom poslu, ova vrsta adrenalina mi je u krvi – kazao je Filip.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije