Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U induciranoj je komi

Na zebri ga udario auto: Glumac Bogdanović ima teške ozljede glave opasne po život

Aleksandar Bogdanović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
22.12.2019.
u 12:31

Nesreća se dogodila na "zebri" u Ulici kneza Trpimira, prema Vijencu Ivana Meštrovića, na kojemu Bogdanović i živi.

Glumac osječkog HNK Aleksandar Bogdanović (45) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u subotu oko 22.30 sata u Osijeku. Na njega je, na pješačkome prijelazu, naletio osobni automobil za čijim je upravljačem sjedio 22-godišnjak.

Nesreća se dogodila na "zebri" u Ulici kneza Trpimira, prema Vijencu Ivana Meštrovića, na kojemu Bogdanović i živi.

- Nakon udara u pješaka na pješačkom prijelazu, 22-godišnji vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Policija ga je kasnije pronašla i uhitila - izvijestila je PU osječko-baranjska.

- Imao je ogroman hematom na glavi. Slomljena mu je bedrena kost, karlica, pršljen... Sve je sada na njemu - pričaju nam njegove kolege u kazalištu.

Nesretni je Bogdanović hitno prevezen u KBC Osijek, gdje su ga liječnici stavili u induciranu komu. Kako doznajemo, ima teške ozljede glave, opasne po život. Vozač je uhićen sat vremena nakon prometne nesreće, u Zagrebačkoj ulici u Osijeku, nedaleko od mjesta događaja.

Ključne riječi

Komentara 37

MI
milemiler
14:03 22.12.2019.

Kad smo već kod kazališta, jutros na 4om programu HTVe gost u emisiji Dražena Ilinčića je bio Alfi Kabiljo, slavni hrvatski (i svjetski) kompozitor koji kaže da već godinama njegovi mjuzikli (kvalitetniji od Jalta, Jalta mjuzikla) ne mogu doći na repertoar kazališta Komedija jer direktor tog kazališta u godišnji raspored programa Komedije ne pripušta niti jedno jedino hrvatsko djelo. Alfi u šali čak poče pričati ekavicom te reče kako bi lepo molio Vučića da postane Hrvatom jer direktor Komedije samo gura Nušićeva i druga srpska dela, ali za takve internacionalne (ne samo hrvatske) veličine kakav je Kabiljo nema mjesta u samom srcu Zagreba!!! Verovali ili ne. Dražen Ilinčić umjesto da eksplodira od čuđenja, prijeđe na razgovor s drugim gostom baš kao da je Kabiljo sekundu prije ispričao neki masni vic, od nikakvog općeg značaja...A tko je ministrica kulture? Partizanka Obuljenka?...HDZ = SDP!!! SAD ILI NIKAD!!!

Avatar mustafa1
mustafa1
13:06 22.12.2019.

neka se nista ne sekira,hrvatsko sudstvo ce to rijesiti za 15 godina posto je on ipak poznata osoba.

Avatar patkovic
patkovic
12:45 22.12.2019.

pješacima toplo preporučujem da ne koriste svoju prednost prolaza pogotovo noću ili kad je skliska cesta , polako pričekajte i pređite kad nema auta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije