Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Globalna premijera filma o Michaelu Jacksonu

jackson
AFP
23.09.2009.
u 11:25

Iako se to s hollywoodskim filmovima ne događa često, premijera filma bit će održana u isto vrijeme u petnaestak gradova diljem svijeta.

Novi film s Michaelom Jacksonom "This Is It" 27. i 28. rujna bit će premijerno prikazan istovremeno u najmanje 15 gradova diljem svijeta. Premijera će se održati 27. rujna u Los Angelesu, dok će se u Londonu premijera održati sat vremena nakon ponoći, dakle 28. rujna.

Film je nastao na temelju više od 100 sati snimaka s proba za 50 velikih londonskih koncerata Michaela Jackson koji nikad nisu održani, jer je kralja popa u tome spriječila smrt.



Imena gradova u kojima će se istovremeno održati premijera još nisu poznata. No, činjenica je da Hollywood ne odlučuje često održati premijere u isto vrijeme diljem svijeta.

- Michael Jackson ima čitavu vojsku obožavatelja diljem svijeta. Mi ćemo publici omogućiti nevjerojatnu priliku da svi zajedno proslave Michaelovu karijeru ovom premijerom - rekao je Jeff Blake, direktor marketinga Sony Picturesa.
Sve u svemu u više od 25 gradova održat će se premijera, ali ne svugdje u isto vrijeme.

Film "This Is It" režirao je Kenny Ortega, koreograf nastupa koji su se trebali održati u Londonu, a gledatelji će moći vidjeti i ono što se događalo iza scene, za vrijeme priprema.

Ključne riječi

Komentara 1

ML
mlado
12:22 23.09.2009.

Sve za pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije