Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kriju nezadovoljstvo

Gledatelji razočarani pobjednicom 'Zvijezda': 'To je sramota za žiri, RTL, a posebno Huljića!'

Foto: RTL
1/6
22.12.2018.
u 10:45

Ilma Karahmet pobijedila je u finalu glazbenog showa Zvijezde. Njezina pobjeda nekima je zasmetala.

Ilma Karahmet nova je pjevačka zvijezda! U finalu glazbenog showa 'Zvijezde' ova djevojka iz Kiseljaka izborila je pobjedu i osvojila 100.000 kuna. Iako je tijekom showa dobivala samo pohvale, ishod sinoćnjeg finala nekima je zasmetao. Dio gledatelja izrazi je svoje nezadovoljstvo pobjednicom istaknuvši kako je pobjednik trebao biti Roko Blažević iz Splita. 

- Tužna sam zaista, Roko je zvijezda, moja zvijezda, moje srce briljantno, ne mogu se oteti dojmu i pustiti suzu što zvijezda nije pripala njemu - glasi jedan od komentara. 

Jedna od gledateljica zaključila je kako je Rokovo ispadanje u samoj završnici sramota za Hrvatsku.

- Roko, najbolji si, za mnoge si ti pobjednik, samo eto živimo gdje živimo, sramota za žiri, RTL, posebice Huljića koji je Splićanin da dečko u vlastitoj državi s takvim talentom i glasom ne bude proglašen Zvijezdom. SRAMOTA -poručila je. 

Neki su mladom Splićaninu poručili i da sreću pronađe van naših granica. - Bravo Roko... Svi znamo da si ti pobjednik, bez obzira... Izgleda da po drugi put naš krasni prekrasni žiri ne vidi u tebi zvijezdu. Imaš ti pravo.. .. Tamo ćeš biti cijenjen... Roko pobjednik! - stoji u komentaru. Odi van lijepe naše

Bilo je i onih koji smatraju da Ilma odlično pjeva, ali da nije zvijezda.  - Nema scenski nastup zvijezde! Roko i odlično pjeva i ima scenski nastup, svoj je i pjeva na svoj način i on je zvijezda i zato bit će velika zvijezda! Vi ne birate onoga tko zna pjevati, nego i tko je zvijezda na sceni! Roko je od prvog nastupa nastupio kao zvijezda, konstantno je bio zvijezda ! Dečko ima karizmu, svoj stil i za mene je on pobjednik. Bravo Roko-  zaključili su gledatelji. 

Foto: RTL

No, Roko razloga za tugu nema jer prije zvijezda izborio je pobjedu u Pinkovim zvjezdicama, a prema svemu što smo do sada od njega vidjeli i čuli u njegovu karijeru i uspjeh uopće ne treba sumnjati. 

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih.

 

Komentara 73

MA
Mama
11:55 22.12.2018.

Dobili smo jednog odličnog mladog pjevaca koji mogu reci vec da ima najslušniji glas u Hrvata a pobjednica je super i zasluzeno je pobjedila a Vecernji lozi ljude i ubaciva politiku gdje netreba

JU
jurci
12:31 22.12.2018.

Eto velikih Hrvata da nam objasne stvari...Bože poteraj velikohrvate u emigraciju , a vrati nam Slavonce nazad...

BI
biljka
13:02 22.12.2018.

Mora se priznati da je bila odlicna, zvijezda je u njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije