Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Gledatelji opleli po Marici: 'Hitna pomoć u pripravnosti. Bit će kolapsa kad sazna rezultate, pozlit će joj'

Foto: RTL, Facebook
1/10
11.11.2022.
u 09:12

I ovog puta odmah nakon emitiranja uslijedili su komentari gledatelja na društvenim mrežama. Mnogi su uvjereni da će Marici teško pasti kad vidi da nije pobjednica, a neku su je prozvali i dežurnom kritičarkom i kalkulatoricom.

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' iz Đakova i okolice sinoć se trebalo kuhati u Đakovu, a domaćin je trebao biti Davor, no kako je on morao odustati - kandidati su išli u Osijek na večeru kod Snježane. Snježana je gostima pripremila predjelo naziva Brzo i ukusno, glavno jelo Svašta nešto i desert Mini fini kolač. Predjelo se svidjelo svima osim Marici, u glavnom jelo bilo je previše mesa, a kolač je najbolje prošao. Za svoju večeru Snježana je osvojila tek 29 bodova i sada je na trećem mjestu.

I ovog puta odmah nakon emitiranja uslijedili su komentari gledatelja na društvenim mrežama. Mnogi su uvjereni da će Marici teško pasti kad vidi da nije pobjednica. "Jedva čekam Maričinu facu i komentar kad vidi da nije pobijedila. Vječno pljuje po Ivici, a bome su isti.. Čim sam je vidjela znala sam da je dežurna kritičarka i kalkulatorica!", "Kad sutra navečer Marica vidi da nije pobijedila bit će Božo br 2", "Marica će sutra poludjeti kad čuje da nije pobijedila, a toliko bila uvjerena da su njezina jela najbolja i da se nitko ne može mjeriti s njom","Sutra Hitna u pripravnosti.. Bit će kolapsa kad se pročitaju rezultati", "Marici će pozliti kad vidi da nije pobijedila", "Mislila sam da ovo nikad neću reći,ali čak mi je i Casanova podnošljiviji od Voldemorta u obliku Marice", nizali su se komentari gledatelja. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, domaćica je za aperitiv ponudila liker od višnje, kruškovac i domaću šljivovicu, a svi su komentirali da je malo nervozna. „Bilo mi je drago što je poslužila kruškovac, to je piće moje mladosti“, komentirala je Marica, a i Ivicu je to piće vratilo u prošlost. „Nakon 25 godina sam ga popio i odmah me smantao, ali dobar je bio“, rekao je.Popečke od tikvica domaćica je poslužila uz papriku i hren, a svi su dečki bili ugodno iznenađeni hrenom. Ivici se svidjelo što ga je Snježana pomiješala s vrhnjem, tražio je i repete, a Josip je komentirao: „Kombinacija s hrenom je top i obećavam da ću je prakticirati i kod kuće.“

Foto: RTL

Maricu predjelo nije oduševilo - nije joj bilo loše, ali nedostajao joj je kruh, a i hren ne koristi često i ne bi ga kombinirala s tikvicama. Razne vrste mesa uz povrće i krumpir domaćica je poslužila za glavno jelo, a svi su komentirali kako je ipak bilo previše svega na tanjuru. „Pretjerala je“, rekao je Ivica, a Marica nastavila: „To meso nije bilo pečeno do kraja, bilo je malo gnjecavo, meni to nikako nije sjelo. Roštilj je meni svakodnevno jelo i za ovakvu večeru mislim da to nije primjereno.“ Za kraj večere Snježana je poslužila kolač s jabukama, a Josipu je baš bio dobar. Marica je odmah prigovorila kako nije bio pravilno izrezan, a Ivica je rekao da je to najbolji desert koji je probao u životu.

Foto: RTL

„Ovo nije bio kolač, ovo je bio desert! Fino lagano, prozračno, punina u ustima… Nije bio suhoparan, ne moraš ga gristi, klizi. Desert je bio desetka!“ dodao je. Igor i Josipu također je bio fin desert, samo bi im bio bolji da je bio mrvicu hladniji. Mladi Hrvoje odsvirao je pjesmu na tamburici, a Ivica je komentirao kako je Snježana trebala pozvati više svirača jer bi atmosfera bila življa. Premda je Ivica za stolom stalno hvalio domaćicu, dao joj je ocjenu osam i rekao: „Očekivao sam više. Predjelo je bilo mrak, desert fenomenalan, ali glavno jelo me razočaralo, kao i atmosfera.“ Osmicu je dao i Igor jer je to bio njegov ukupan dojam večeri, Josip je dao ocjenu sedam zato što su mu prijašnje večere bile malo zahtjevnije, a Marica je dala šesticu i rekla: „Za mene to nije svečana večera; ono povrće i još nije stavila kruh, meso je bilo slabo pečeno - više sirovo i nije mi se svidjelo.“ U završnici đakovačkog tjedna kuhat će Igor.

VIDEO Krenula je nova sezona serije Kruna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije