Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Gledatelji o cijeloj situaciji: 'Ja sam u šoku da postoji osoba kao što je Božidar!'

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/16
31.12.2022.
u 09:53

U jučerašnjoj emisiji otkriveno je tko je osvojio najviše bodova tijekom ovog tjedna, a nisu svi natjecatelji bili zadovoljni tim. Božidar je burno reagirao nakon objave rezultata, a sve su komentirali i gledatelji na društvenim mrežama.

Jučerašnjom emisijom showa 'Večera za 5 na selu' završen je tjedan natjecatelja iz Sjeverozapadne Hrvatske. Ovaj tjedan imali smo priliku gledati već neka poznata lica, odnosno kandidate koji su već pokazivali svoje umijeće, a radi se o Dariju i Božidaru

Pobjednica ovog tjedna je Bernardica koja je kuhala jučer te osvojila 32 boda. Svojim je gostima poslužila tradicionalna blagdanska jela svog kraja - predjelo naziva Ledeno doba, glavno jelo Blagdanski mix i desert Miris tradicije. Nakon večere slijedilo je proglašenje pobjednika, a Bernardičinom pobjedom nisu svi bili zadovoljni. Tako je Božidar smatrao da njezina pobjeda nije pravedna te želio vidjeti detalje o poretku. 

 - Ne pišu ocjene! Kako nema koliko tko bodova ima - zanimalo je Božu.

- Hoću vidjeti kako ste se opet dogovarali - nastavio je Božo, a kad mu je Dario rekao da se nitko nije dogovarao, Božo mu je odgovorio:

- Nemoj pričati gluposti! Znam da si se dogovarao - i sa Snježanom i Bernardicom - a potom ljutit napustio set da bi se ubrzo vratio i još jednom vikao na Darija da se dogovarao za ocjene.

Božina reakcija potaknula je brojne komentare gledatelja ispred malih ekrana.

- Meni Bože žao, čovjek je malo na svoju stranu, ali skuhao je super večeru, kao i ostali - pisali su.

- Ljudi moji... Je l' ovo scenarij ili? Ja sam u šoku da postoji takva osoba kao što je Božo! - dodala je druga osoba.

Foto: Facebook screenshot
Drugi su se pak osvrnuli na ocjene koje je Božidar dobio. 

- Pa napreduje... Prošli put je bio zadnji - pisali su. 

Foto: Facebook screenshot

Gledatelji su istaknuli i da je Dario provocirao Božidara tijekom cijele emisije.

- Ovaj put bi se reklo: 'Kako je Dario ukrao Božić'. Ipak bi trebao imati neko poštovanje prema starijima, a ne stalno provocirati - napisala je jedna osoba.

Foto: Facebook screenshot

- Ne znam koji je gori. Ovaj ne podnosi kritiku, a crveni se od zavisti što je tuđe jelo ukusno, i smišlja što reći kao izgovor. Još je Ivan zlato s ponašanjem naspram ove dvije generacije. Da stave najgore od najgorih u isti tjedan, možda bi Božo imao treću sreću - pisali su, a neki su imali prijedlog i za produkciju i novi show.

"Moj prijedlog produkciji je da u svakoj novoj Večeri za 5 Božo bude peti član. Može doživotno", "Božu gledati u Masterchefu kako pametuje žiriju. Gledanost zagarantirana", "Božo počinju prijave za Masterchef", "Kad je sljedeći nastavak serijala Božina večera za 5 ... Sad tek postaje zanimljivo, šteta bi bilo prekinuti seriju", pisali su. 

VIDEO Komemoracija za Massima završena ovacijama i suzama

Komentara 9

JU
JurekJuric
10:23 31.12.2022.

Božidar je naporan ali ovaj mali dripac je neprobavljiv.. taj je toliko iritantan da bi ga da sam tamo išamarao da se sav usere...

Avatar Ivankodil
Ivankodil
10:06 31.12.2022.

Ovaj Božidar stvarno je lignja od čovjeka, mada niti mali derpe nije niš bolji, a Ivan je desetogodišnje dijete ne znam kako on funkcionira u radu sa djecom u školi gdje drži nastavu glazbenog

BI
Biouskoli91
11:27 31.12.2022.

Sramota je da je RTL uzeo ove probisvjete za emisiju za Bozic, samo da poveca gledanost... sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije