Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negodovanje

Gledatelji nezadovoljni 'Plesom sa zvijezdama': Ovo je neprimjereno

Foto: Nova TV
1/10
25.03.2019.
u 16:06

Puno je stavki koje smetaju gledateljima Nove TV, a sada im smeta i odabir glazbe na koju parovi plešu.

I nakon druge emisije showa "Ples sa zvijezdama" gledatelji Nove TV negoduju.

I dalje ih smeta što ima previše reklama, što plesne točke traju jako kratko, a nakon sinoćnje emisije imaju još jednu zamjerku i to na odabir glazbenih brojeva na koje natjecatelji plešu. Najviše je gledateljima zasmetao odabir glazbe na koji su plesali Ana Vučak Veljača i njen partner.

Oni su cha cha cha otplesali na skladbu Jelene Rozge, "Dobitna kombinacija", a član žirija Nicolas komentirao je kako su izmislili novi ples koji je on nazvao cajka-cha. Ana i Mario su na kraju i ispali iz showa. 

 

 

- U 3 sata showa, ne znam ima li sve skupa 30 minuta plesa. Razvukli previše. Čudan odabir glazbe. Odlično su plesali..savršen plesački par...žao mi je što su zbog odabira pjesme ispali. Moram reći da je zaista stvar od Rozge neprimjerena za ovaj ples. Zašto to pobogu radite? Par imao prekrasan nastup Cajkača cha Nicholas bravo. Ugasila sam zvuk i gledala samo ples i bilo je odlično. grozan odabir pjesme - bio je dio komentara gledatelja na Facebook stranici showa. 

Pogledajte koji poznati su svojim dolaskom uveličali Večernjakovu ružu

Ključne riječi

Komentara 28

LJ
ljutko
16:59 25.03.2019.

kad je bilo na HRT bilo je zanimljivo,a Barbara i Duško kao vodijtelji za pet, a ovo na novoj je negledivo.

Avatar Coldmachine
Coldmachine
16:31 25.03.2019.

Onaj tko je ocekivao spektakl... ili da ce nesto pamentno vidjeti ili nauciti prevario se, ovo je klasicna "trash" emisija da bude dosadnije...s jedim te istim naposve napornim, dosadnim i isforsiranim "wanna be star" ljudima...a koji se vrte non stop, stop, po rekalmama po serijama po rijalitijam itd...a ovaj plagirani nardonjak nije pusten slucajno...jer Huljic radi glazbu za puno TV serija (nova tv) te samo od ovog pustanja ce bit dobra cifra autorskih prava!

BS
@bserver
16:21 25.03.2019.

koncentrirana prijetvornost i seljačija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije