Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Gledatelji nezadovoljni ovotjednim pobjednikom: 'Kalkulirao je i varao''

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/11
30.04.2022.
u 11:26

Najmlađi ovotjedni kandidat Ivan odnio je pobjedu s osvojenih 38 bodova, a gledatelji nisu zadooljni takvim razvojem situacije.

U jučerašnjoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' večeru je pripremao Dalibor Didulica iz Gušća, a unatoč raskošnoj domaćoj večeri nije uspio bodovno nadmašiti svog kuma Ivana. Dalibor se pobrinuo za domaći ugođaj i starinske okuse te je već na dočeku oduševio ekipu svojim izgledom. „Jako je lijepo što je Dalibor bio u narodnoj nošnji“, kazala je Slavica s kojom su se svi složili. Nakon aperitiva domaćin je pozvao goste u svoju konobu, gdje je poslužio večeru za koju je dobio 35 bodova. Na kraju ove večere proglašen je i pobjednik.

Najmlađi ovotjedni kandidat Ivan odnio je  pobjedu s osvojenih 38 bodova te dobio novčanu nagradu. Ivan je na kraju kazao da će nagradu potrošiti tako da će počastiti druge kandidate. „Još uvijek ne vjerujem da sam pobijedio, jako sam iznenađen. Nagradu ću potrošiti na ovotjedne prijatelje, sastat ćemo se jednog dana u restoranu i sve ćemo pojesti i popiti!“ kazao je. 

No, gledatelji ove emisije smatraju da je Ivan kalkulirao te da nije zaslužio pobjedu. „Meni je jasno kako si pobijedio. Sam si to izrežirao!“, poručio je jedna gledatelj u komentarima. "Nije pobjednik ništa zaslužio osim kritike. Tako mlad, a tako podao“, složila se druga osoba. 

Foto: Facebook screenshot
 „Pa i nije pobijedio, tako je ispalo jer je kalkulirao i varao! Neka se ne zavarava“, istaknuli su gledatelji te naglasili da pobjednike vide u drugim natjecateljima. „Pobjednici su Miro i Dalibor, oni dijele prvo mjesto!“, istaknuli su. „Po svim kriterijima Miro je pobjednik, najbolja večera, 10“, istaknula je druga osoba. 

Foto: Facebook screenshot

Dodajmo da će idući tjedan gledatelji moći pratiti natjecatelje iz Dalmacije, točnije sa sunčanog Pašmana. 

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

 

Ključne riječi

Komentara 4

SE
Serdar222
10:48 01.05.2022.

Kriterij za ocjenu ovog junoše nije kvaliteta i okus poneđenog jela, već dali, junoša, to voli ili ne š

PP
pajo-patak
12:10 30.04.2022.

Kako je on varao, šta laprdate bez veze, pa nije on sam se davao ocjene davala mu je ekipa, on je davao onako kako je davao nitko od njih nezna kakve je ocjene dobio i rekao je šta ne voli jesti to je njegovo pravo kao i pravo vegana ili vegetarijanca, ja ne vidim prevaru, očito se ekipi sviđala njegova večera pasu ga i najviše ocjenili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije