Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

Glazbenik Rod Stewart sina Alastaira (6) uči surfati

'Image: 0139439323, License: Rights managed, 50852650 Singer Rod Stewart enjoys the beach of Miami, Florida with his family, wife Penny Lancaster and son Alastair on August 7th, 2012. Rod even did a l
'Profimedia.com'
09.08.2012.
u 21:00

Sa suprugom Penny Lancaster i dvojicom sinova ljubimac žena na aktivnom je odmoru u Miamiju

Tri braka i osmero djece s pet žena dokaz su da je britanski glazbenik Rod Stewart uvijek živio do maksimuma, a punim plućima diše i na pragu osmog desetljeća života. Ovih dana sa suprugom Penny Lancaster i njihovim sinovima, šestogodišnjim Alastairom i 18-mjesečnim Aidenom, odmara se na Floridi. Vitalni 67-godišnjak strastveni je surfer, a ovo je ljeto odlučio starijeg sina podučiti jahanju na valovima. Na plaži u Miamiju Alastair je širom otvorenih očiju promatrao tatu kako balansira na dasci, a veliki zabavljač svog je nasljednika i nasmijao zaplesavši na dasci. Dječak se zatim i sam odvažio surfati dok ga je tata pozorno pratio. Dok su se dečki zabavljali na suncu, Penny je s malim Aidenom uživala u hladu ponosno promatrajući supruga i sina kako uspješno vladaju valovima.

Da su oboje ljubitelji mora, Stewart i 26 godina mlađa Lancaster pokazali su kad su se 2007. vjenčali na jahti usidrenoj u talijanskoj luci Portofino. Rod, oduvijek slab na modele, nakon kraha drugog braka s manekenkom Rachel Hunter izjavio je da se više neće ženiti te da će naći ženu koja mu se ne sviđa i jednostavno joj dati kuću. Ipak, predomislio se kad je upoznao Penny, s kojom uživa u svom bogatstvu od 115 milijuna funti. Među dvadeset je najbogatijih ljudi u britanskoj glazbenoj industriji. (kb)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije