Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon povratka

'Glasovi su se usmjerili na neke favorite da se nešto ne bi dogodilo': Šokantna izjava srpske predstavnice na Euroviziji

Malmo: Finalna večer Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/13
13.05.2024.
u 11:01

Teya Dora se vratila u Srbiju, a tim povodom komentirala je događaje na Euroviziji, ali i bodovanje

Ovogodišnje izdanje Eurovizije je završeno, a naš Baby Lasagna završio je na drugom mjestu. Pobjednik je Švicarac Nemo s pjesmom "The Code". Švicarcu je bio više naklonjen žiri, odnosno pobijedio je po glasovima žirija, dok je Marko imao više naklonjenu publiku. A upravo bodovi žirija ono su oko čega se na Euroviziji najviše lome koplja. Naime, mnogi smatraju da bi samo publika trebala birati pobjednika, a broj bodova žirija uvijek je vruća tema.

Mnogi detaljno broje bodove svih žirija. To su činili i srpski mediji te primijetili da je srpski žiri našem Marku dao 12 bodova, dok je od hrvatskog žirija Teya Dora dobila 3 boda. Teya Dora vratila se u Srbiju, a tim povodom komentirala je događaje na Euroviziji, ali i bodovanje.

VEZANI ČLANCI:

''Nisam imala neka očekivanja, imali smo dosta događanja na Euroviziji, glasovi su se usmjerili na nekoliko favorita da se nešto ne bi dogodilo i da bi se nešto dogodilo...'', kazala je kroz smijeh, piše Blic.
Pjevačica kaže da je zadovoljna kako je ispao nastup, ali i da je Baby Lasagna osvojio najviše glasova publike.

''Zadovoljni smo kako je sve ispalo, nastup nam je bio predobar i lijepi su komentari. Jako nam je drago što je Baby Lasagna iz Hrvatske osvojio televoting!'' izjavila je.

FOTO Pogledajte kakav su doček pripremili Švicarci! Nemu su dočekali u zračnoj luci

Malmo: Finalna večer Eurosonga
1/32

Žao joj je što nije dobila više glasova od hrvatskog žirija, no napomenula je da je publika Srbiji dala maksimalan broj bodova. 
''Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3... Žao mi je što nam nisu dali, naravno... Ne znam ni tko je bio žiri tamo.''
Otkrila je i da je atmosfera bila čudna i da nije bilo jako zabavno nakon što je Nizozemska diskvalificirana. 

''Bila je čudna atmosfera u vezi s diskvalifikacijom Nizozemske... Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena družiti se s drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju što se tu događa... Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav'', podijelila je.

FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Malmo: Finalna večer Eurosonga
1/113

Kaže i da joj se sviđa pobjednička pjesma, a i da bi voljela nastaviti druženje s predstavnicama drugih zemalja koje je uspjela upoznati.

''Pobjednička pjesma mi se sviđa, drukčija je, zanimljiva. Nastup je fenomenalan, ne znam kako je uspio raditi sve ono. Voljela bih sa svima nastaviti druženje, neke od njih sigurno nisam ni upoznala, moram priznati'', zaključila je. 

VIDEO Horvat: Pjesma Nema glorificira njegov nebinarni stav i ideološke priče oko toga

Komentara 4

AL
Aleluja
12:20 13.05.2024.

Priča oko njegovog nebinarnog i ideološkog stava.... i u tome je cijela kvaka. Eurosong ima svojevrsnu agendu promovorati određene ideologije i ideološke stavove i to je onda to. Ali to onda više nije natjecanje za najbolju pjesmu, tu pjesme više uopće nisu bitne ili padaju u drugi plan, bitno je samo promovirati određene ideološke stavove i najbolje prolaze oni natjecatelji koji takve stavove promoviraju ili čak i sami prakticiraju. Ok, ali nemojte onda to zvati natjecanjem pjesama, već pravim imenom, a to je ideološki aktivizam.

Avatar Idler
Idler
13:16 13.05.2024.

Vredu je kaj su nam dali 12 bodova, pa nafilali sme im Arenu pet put !

Avatar unsub
unsub
11:17 13.05.2024.

Njeni dojmovi su krucijalni... Huh! Sad možemo dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije