Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi show

Gitarist Blura kuha i proizvodi svoj sir

blur
06.09.2014.
u 10:00

Kulinarski serijal s Britancem Alexom Jamesom “Recepti rock zvijezde” 8. rujna starta na Food Networku

Evo još jednog dokaza da su kulinarski showovi u modi. Naime, na Food Networku 8. rujna počinje serijal “Recepti rock zvijezde”, a ta rock zvijezda je Alex James, šarmantni basist britanskog benda Blur.

On je pisac, poljoprivrednik, otac i proizvođač sira, a tako osebujan udružio se s jednako zanimljivim kuharom Mattom Stoneom koji vodi poznate restorane u Perthu, Melbourneu i Sydneyu, ali ima i rock bend.

U serijalu nas vode na avanturu po australskom jugu u potrazi za najboljim namirnicama koje se tamo mogu uzgojiti, pronaći, uloviti ili čak izleći. Predstavit će se kušanjem školjaka Oyster Harboura, otkriti egzotičan način uzgoja kokoši koje daju jaja, naučiti sve o delikatesi abalone, vrsti morskog puža... Uz finalnu proslavu s odličnim jelima i ljudima koje su upoznali na putu.

Alex nije jedina poznata osoba za koju se zna da je odlična za štednjakom, pa tko zna, možda se serijal nastavi i s drugim kandidatima. Primjerice, glumica Scarlett Johansson božanstveno kuha, David Beckham je glavni kuhar u svojoj obitelji, a čak i mladi pjevač Harry Styles, usprkos buntovnosti, voli staviti pregaču i radi najbolju pizzu na svijetu. Barem tako tvrde obožavateljice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije