Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Veoma bolna stvar"

Gisele progovorila o razvodu od Bradyja i negirala glasine o krahu braka: To je samo mali dio istine

Gisele Bundchen
Foto: Profimedia
1/10
23.03.2023.
u 12:22

Tom Brady i Gisele Bundchen počeli su se viđati 2006., a vjenčali su se početkom 2009. Imaju dvoje djece, a Brady ima i sina kojeg je dobio s bivšom partnericom, glumicom Bridget Moynahan.

Manekenka Gisele Bundchen (42) otvoreno je progovorila o svom razvodu od igrača NFL-a Toma Bradyja (45), opisavši ga kao "smrt mojeg sna", piše u četvrtak BBC.Popularna brazilska manekenka i zvijezda američkog nogometa rastali su se prošlog listopada nakon 13 godina braka. "Teško je jer zamišljaš da ti život ide određenim smjerom i učinio si sve što si mogao", rekla je za časopis Vanity Fair.

Bundchen je također negirala nagađanja o tome zašto je brak prestao. Glasine o tome da je do prekida došlo nakon što se Brady vratio u NFL, unatoč tome što je prethodno najavio povlačenje, opisala je kao "veoma bolnu i najluđu stvar" koju je ikad čula. "Ono što je rečeno jedan je mali dio puno veće slagalice. Nije baš crno-bijelo", izjavila je za Vanity Fair.

"Uvijek sam navijala za njega i nastavit ću zauvijek. Ako postoji jedna osoba za koju želim da bude najsretnija na svijetu, to je on, vjerujte mi. Želim da mu se ostvare svi snovi." Brady, koji je osvojio rekordnih sedam Super Bowl naslova tijekom svoje 23-godišnje karijere, rekao je prošli mjeseca da se povlači "zauvijek".

Brady  i Bundchen počeli su se viđati 2006., a vjenčali su se početkom 2009. Imaju dvoje djece, a Brady ima i sina kojeg je dobio s bivšom partnericom, glumicom Bridget Moynahan.

Bundchen je također naglasila da su se tijekom vremena udaljili kao par. "Ponekad rastete zajedno, ponekad se udaljite. Kada sam ja imala 26, a on 29 godina, upoznali smo se, htjeli smo obitelj, htjeli smo stvari zajedno. Kako je vrijeme prolazilo, shvatili smo da želimo različite stvari. To ne znači da ne volite tu osobu“, rekla je.

Bundchen, inače jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu još od 2001. godine, dodala je da "ne žali" zbog svog života s Bradyjem. Kad su u listopadu 2022. objavili da se razvode, Brady je rekao da je odluka bila ''bolna i teška''. 

VIDEO Supruga Žarka Stavrosa je izvukla iz pakla ovisnosti, a onda je mir pronašao u vjeri i na selu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije