Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško djetinjstvo

Gisele Bundchen zbog siromaštva se morala tuširati sa sestrama

gisele
Pixsell
03.11.2011.
u 11:22

Neimaština ih je zbližila na poseban način pa se i danas okupljaju barem jednom godišnje. – Svi zajedno, moji roditelji, sestre, njihovi muževi i djeca, okupimo se i družimo. To je za mene sveto vrijeme – kaže manekenka.

Danas je jedan od najbolje plaćenih supermodela na svijetu, ali Brazilka Gisele Bundchen nije uvijek živjela u bogatstvu. Njeni roditelji bili su toliko siromašni da se Gisele nerijetko tuširala zajedno sa svojim sestrama kako bi štedjele vodu.

– Spavale smo na krevetima na kat, a kad se neka od nas htjela istuširati, uvijek smo se svađale koja će prva. Nerijetko smo se i skupa tuširale – otkrila je 31-godišnja manekenka u intervjuu za Vogue. Jedna je od šest kćeri, a obitelj je živjela u kućici s dvije spavaće sobe.

Neimaština ih je zbližila na poseban način pa se i danas okupljaju barem jednom godišnje.

– Svi zajedno, moji roditelji, sestre, njihovi muževi i djeca, okupimo se i družimo. To je za mene sveto vrijeme. Da mi obitelj nije usadila vrijednosti koje poštujem, ne bih se usudila otići od kuće sa 16 godina – priznala je mama 23-mjesečnog Benjamina kojeg ima sa suprugom Tomom Bradyjem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije